Skládačka Open od OnePlus se představí 29. srpna

3× aktualizováno
Skládačka Open od OnePlus se představí 29. srpna
Fotografie: OnePlus
  • Premiéru OnePlus údajně plánuje přímo v New Yorku
  • Bude se jednat o první ohebný model značky
  • Představí se 29. srpna

Aktualizováno 27. 7. 2023

OnePlus včera zaznamenalo představení novinek Samsungu a chtělo si rovněž ukousnout trochu té pozornosti. Stačil k tomu krátký tweet, ve kterém sděluje, že oni se otevřou, zatímco ostatní složí. Naráží konkrétně na jméno Fold u ohebného telefonu Samsungu a slovo Open, které s největší pravděpodobností OnePlus použije pro svůj první model s ohebným displejem.


Aktualizováno 14. 7. 2023

Představení prvního ohebného smartphonu OnePlus na sebe zřejmě nenechá příliš dlouho čekat, podle nejnovějších informací SmartPrix se jej totiž dočkáme už 29. srpna. Očekává se, že půjde o prémiovou „skládačku“ s ohebným displejem o velikosti zhruba 8", vlajkovým procesorem Snapdragon 8 Gen2 a kvalitní fotovýbavou. Solidní výdrž by měla zajistit baterie o kapacitě 4 800 mAh, kterou bude možné nabíjet 67 W, na bezdrátové nabíjení se však zřejmě nedostane. Vlajkový OnePlus 12 klasické konstrukce by se pak podle všeho mělo představit až v prosinci.

Aktualizováno 21. 6. 2023

Očekávaný první ohebný telefon pod značkou OnePlus by měl dorazit ve druhé polovině letních prázdnin. Nově získáváme cenné informace o vzhledu díky úniku předpokládaných renderů od smartprix.com a @OnLeaks. Dozvídáme se mimo jiné to, že název telefonu by měl být OnePlus V Fold. V případě designu lze vidět kovový rám či výrazný kruhový modul s fotoaparáty. Chystaná novinka vsadí na dva displeje, klasický venkovní a ohebný vnitřní. Očekává se, že by v útrobách telefonu měl být procesor Snapdragon 8+ Gen 2 a podporováno 100W drátové nabíjení.

OnePlus V Fold

Původní informace ze 7. 6. 2023

Ohebný telefon bude mít ve své nabídce brzy takřka každý výrobce a stranou nechce zůstat ani OnePlus. To již před několika týdny oficiálně potvrdilo, že na telefonu s ohebným displejem pracuje a představí jej v průběhu 3. čtvrtletí roku 2023. Nyní přinesl pricebaba.com informaci, že by se novinka měla nepřekvapivě jmenovat OnePlus Fold a rovněž došlo ke konkretizaci místa a data představení.

Premiéra má proběhnout v New Yorku již v první polovině srpna. Pokud by došlo k potvrzení, představení by přišlo velmi krátce po odhalení nových ohebných Samsungů. Ty se mají světu ukázat zřejmě koncem července. Ať už místo premiéry, tak i termín naznačují, že to s novinkou OnePlus myslí vážně a zřejmě počítá s globálním prodejem.

Diskuze ke článku
Petr Basa
Petr Basa
Tyhle skládací tablety mě moc neberou, ale uznávám, že svoje zákazníky to mít může. Pro mě Motorola Razr 40 (bez Ultra), to je jiná káva.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze