OnePlus 12 odhaluje svou podobu. Inovace se týkají fotoaparátů

aktualizováno
OnePlus 12 odhaluje svou podobu. Inovace se týkají fotoaparátů
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Očekává se 6,7" OLED displej s jemným rozlišením a 120 Hz
  • Všechny tři zadní fotoaparáty mají mít vysoké rozlišení
  • Představení by mělo proběhnout v prosinci

Aktualizováno 13. 7. 2023

Po nějaké době opět slyšíme o budoucím OnePlus 12 a díky smartprix.com vidíme možnou podobu. Na první pohled si lze všimnout několika změn. Na čelní straně jde o fotoaparát, který se zřejmě posune doprostřed, což je u OnePlus změna. U dosavadního modelu byl průstřel fotoaparátu u levého okraje. Zásadnější je však přítomnost periskopového objektivu na zadní straně, což bude novinka. Obecně však platí, že vzhled vychází ze současného OnePlus 11.

Původní informace z 26. 5. 2023

OnePlus pro letošní rok již vlajkovou loď má, nazývá ji jednoduše 11. Nástupce se však již pilně připravuje a Yogesh Brar na Twitteru zveřejnil pravděpodobné specifikace OnePlus 12. Můžeme se těšit na zařízení s velkým a kvalitním displejem. Úhlopříčka se zastaví na 6,7" a typově OLED displej nabídne Quad HD+ rozlišení i 120Hz obnovovací frekvenci.

Nepřekvapí moderní a výkonný procesor, aktuálně ještě nepředstavený, neboť by mělo jít o Snapdragon 8 Gen 3. Baterie by mohla mít klasickou kapacitu 5 000 mAh a 100W drátové nabíjení zajistí rychlé dočerpání energie. Unikly také informace o fotoaparátech. Hlavní snímač nabídne 50 megapixelů a optickou stabilizaci obrazu. Ultraširokoúhlý objektiv má rovněž 50megapixelové rozlišení a výčet zakončuje periskopový objektiv s 64 megapixely.

Představení OnePlus 12 by mělo proběhnout v prosinci, nicméně půjde o čínskou premiéru. Ta globální bude velmi pravděpodobně později o několik týdnů až měsíců.

Diskuze ke článku
Ben Ben
Ben Ben
Překvapivě...
Jestli nebude zas Pro model, tak asi nikoho moc opět zajímat nebude...

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze