Oblíbená místa v Google Mapách můžete třídit a sdílet

1

Do Google Map se dostává nová funkce, kterou jistě rádi přivítají uživatelé, jež často ukládají svá oblíbená místa. Google je dovolí lépe organizovat a případně také sdílet.

Google Mapy

Doposud platilo, že pokud jste v Google Mapách hledali nějaké místo, mohli jste si jej uložit do oblíbených. Postačilo zobrazit podrobné informace a stisknout tlačítko s hvězdičkou a popiskem Uložit. Nově se mění piktogram u tlačítka a máte možnost si vybrat kategorii, kam hodláte aktuální místo uložit. Kromě již známé škatulky Oblíbené nechybí místa, která byste rádi navštívili a lokality s hvězdičkou. Nejste naštěstí omezeni jen na tyto tři a můžete si vytvářet vlastní seznamy, čímž lze vaše oblíbená místa samozřejmě lépe organizovat.

TIP! Začněte hledat náhradu, oblíbený Google Launcher končí

Seznamy a místa samotná následně můžete skrze různé aplikace sdílet se svými přáteli. Nová funkce se vám v aplikaci objeví sama, postačí Google Mapy využívat na Androidu či iOS.

Stáhnout Google Mapy

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: blog.googl, gsmarena.com

Diskuze ke článku
Dominik
Zajímalo by mě, jestli se dají sdílet také místa s hvězdičkou, se všemi ostatními seznamy problém nemám pouze s tou s hvězdičkou, Pokud se s tím někdo setkal budu rád za jakékoliv rady a tipy.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze