O2 rozdává SIM karty zdarma. Za 25 Kč vám dá neomezené volání a SMS na den

2
O2 rozdává SIM karty zdarma. Za 25 Kč vám dá neomezené volání a SMS na den
Fotografie: O2
  • Součástí denního balíčku je také 200MB datový balíček
  • Za dalších 19 Kč lze datový objem dokoupit
  • Při dobití 300 Kč lze získat 100 Kč navíc

O2 oznámilo spuštění nových předplacených SIM karet na simzdarma.cz. Jak již název napovídá, za SIM kartu nezaplatíte ani korunu a bude zcela zdarma doručena na vámi zvolenou adresu v rámci České republiky. Na jedno jméno si můžete objednat jednu SIM kartu každý půl rok.

O2

Na této SIM kartě je nastaven speciální tarif, který v případě vaší neaktivity vychází na 0 Kč denně. Pokud tedy pouze přijímáte SMS zprávy a hovory, neplatíte vůbec nic. Vše se mění ve chvíli, kdy uskutečníte hovor, pošlete SMS, případně využijete mobilní data. V daný moment se aktivuje denní balíček za 25 Kč, který nabízí neomezené volání a SMS do všech sítí v rámci České republiky. Navrch operátor přidá ještě 200 MB dat. Vše je platné od aktivace až do půlnoci daného dne. Pakliže byste data spotřebovali, je možné si dalších 200 MB dokoupit za 19 Kč.

Jakmile SIM kartu obdržíte, k její aktivaci postačí ji vložit do vašeho telefonu. První den služeb máte v rámci prezentace nabídky zcela zdarma. Následně platíte 25 Kč denně v případě aktivního využívání. Předplacenou SIM kartu je samozřejmě nutné dobíjet, s čímž se pojí další akce. Pakliže si dobijete alespoň za 300 Kč, operátor vám 100 Kč přihodí. Tato akce je platná maximálně 10krát během 12 měsíců.

Diskuze ke článku
Pavel Polívka
Pavel Polívka
Panečku, to je kauf!

Kdy už konečně začne fungovat antimonopolní a telekomunikační úřad?!!! Kdy budou částky za telefonní a datové služby tvořit zanedbatelnou část osobního či rodinného rozpočtu, jak je tomu v jiných vyspělých zemích???!!!

Gauneři vládní s největším grázlem v čele našeho státu!!!
Miroslav Bayer
Miroslav Bayer
Vždyť je to na nic. Přihlášen na data je většina lidí každý den. To znamená platit 30x25 Kč měsíčně. Trochu na prd, ne ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze