I letos nabídne O2 Datamanii: předplacenou kartu s 100 GB za 300 Kč

4
I letos nabídne O2 Datamanii: předplacenou kartu s 100 GB za 300 Kč
Fotografie: O2
  • Operátor obnovuje svoji letní akci
  • Na limitované edici předplacenky lze aktivovat balíček se 100 GB za 300 korun
  • Podmínky jsou stejné jako loni, což znamená několik omezení

Je to už tak trochu tradice. Operátor O2 na léto aktualizuje svoji akci Datamanie s omezenou nabídkou předplacených karet. Ty jsou stále v českých poměrech bezkonkurenční, co se nabídky dat týče. Po aktivaci karty za 300 korun máte 30 dní na vyčerpání velkorysého balíčku 100 GB dat. Při dalším nabití za 300 korun a více se balíček znovu aktivuje, a tak můžete pokračovat podle potřeby pořád dál, nejenom přes prázdniny, jak je obvyklé u akcí ostatních operátorů.

Datamanie

Pravidla akce se od loňského roku nezměnila, což znamená několik menších i větších „háčků“, které jsou jsou s akcí spojeny. Kartu neseženete na prodejnách, pouze přes kurýra na stránkách akce. A opět si lze objednat maximálně tři na jednu adresu. Karta je myšlena primárně jako datová, ale lze z ní i volat a to za 15 Kč na den neomezeně do všech sítí. SMS přijde na 2 Kč. Stejně jako jiné předplacené karty O2 tato nemá přístup k 5G síti, ale větší omezení je, že ji nelze používat v zahraničních sítích (v roamingu).

I tak jde stále o velmi konkurenceschopnou nabídku. Akce proto běží do 22. 8. nebo do vyprodání zásob, podle toho, co nastane dříve.

Diskuze ke článku
Porydge Covername
Porydge Covername
Chudáci co prodávají loňské karty na bazarech za litra přišli o byznys.😂
Petr Válek
Petr Válek
Používám už druhým rokem , za tu cenu dostačující data na vše . Rychlost není maximální ale pod 15Mbps nepadá , záleží i na lokaci , za mě super .
prof. Antonín Lejsal
prof. Antonín Lejsal
A jak je to, když se karta nedobije. Za jak dlouho propadně číslo ?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze