Nová sluchátka Xiaomi FlipBuds Pro jsou téměř dokonalou kopií AirPods Pro

Nová sluchátka Xiaomi FlipBuds Pro jsou téměř dokonalou kopií AirPods Pro
Fotografie: Xiaomi
  • Výrobce slibuje celkovou výdrž až 28 hodin
  • Ve výbavě najdeme Bluetooth 5.2 i podporu kodeku aptX Adaptive

Xiaomi v minulosti představilo celou řadu produktů, které se více či méně inspirovaly u společnosti Apple. Dnes jde o FlipBuds Pro, která se (snad až na barevné provedení) velmi podobají populárním AirPods Pro. Hlavním prodejním tahákem má být aktivní potlačení hluku (s redukcí hlasitosti hluku až o 40 decibelů), které doprovází tři speciální režimy – pro práci v kanceláři, do letadla a nakonec pro každodenní dojíždění do práce/cestování v městské hromadné dopravě a podobně.

Xiaomi FlipBuds Pro

Uvnitř sluchátek najdeme 11mm měniče, trojici mikrofonů a nechybí ani podpora Bluetooth 5.2 či kodeku aptX Adaptive. Z hlediska výdrže Xiaomi slibuje až 5 hodin přehrávání hudby se zapnutým ANC a 7 hodin bez potlačení hluku. S energií uloženou v pouzdru se pak jedná celkem až o 22, respektive 28 hodin bez připojení pouzdra k adaptéru/powerbance. K nabíjení slouží moderní USB-C, skrze které lze sluchátka kompletně nabít během pouhých 35 minut.

Sluchátka jdou na domácím (čínském) trhu do prodeje již 21. května za cenu (v přepočtu) 3 100 korun. Xiaomi podle androidauthority.com prozatím údajně nepočítá s rozšířením dostupnosti mimo Čínu.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze