Xiaomi Buds 5 jsou prémiové pecky, kterým nic neunikne

1
Xiaomi Buds 5 jsou prémiové pecky, kterým nic neunikne
Fotografie: Xiaomi
  • Výdrž sluchátek šplhá až ke 39 hodinám
  • S aplikací Xiaomi Earbuds umí zaznamenávat své okolí
  • Dostalo se na aktivní potlačení šumu

Výčet dnešních novinek s logem Xiaomi je dlouhý. Rozšiřují jej i zcela nová sluchátka Buds 5. Na první pohled je zřejmé, že se jedná o pecková sluchátka. Ta sice obvykle nenabízejí tak dokonalé odhlučnění svého okolí, ale Buds 5 se minimálně snaží. Je nasazeno širokofrekvenční aktivní potlačení šumu, a to díky třem mikrofonům. Různé režimy jde přizpůsobit a do všeho se může vložit i AI, která se učí dle prostředí a vašich požadavků. Tato funkce má například zajistit zcela čistý hlasový hovor i při okolním větru o rychlosti 12 m/s.

Xiaomi Buds 5

Kvalitní audio mají zprostředkovat 11mm dvoumagnetové měniče, ladění Harman AudioEFX a dokonce i certifikace Qualcomm aptX Lossless a Hi-Res Audio. Kromě pohodlného designu pro vaše uši potěší i nízká hmotnost sluchátek, která i s dobíjecím pouzdrem činí jen 45 gramů. Společně se zmíněným pouzdrem pak sluchátka oslní výdrží až 39 hodin. Samotná sluchátka pak vydrží 6,5 hodin poslechu hudby. O opětovné nabíjení se stará USB-C konektor.

Xiaomi Buds 5

Specialitou sluchátek Xiaomi Buds 5 je vestavěný záznam zvuku. Pokud budete mít sluchátka spárováno skrze aplikaci Xiaomi Earbuds, mohou sluchátka zaznamenávat zvuky ve vašem okolí, díky čemuž nepřijdete například o nic důležitého.

Xiaomi Buds 5

Nová sluchátka Xiaomi Buds 5 se dostanou i na český trh, k zakoupení mají být velmi brzy. Českou cenu výrobce rovněž brzy odhalí.