Nothing je nejrychleji rostoucí značkou chytrých telefonů a TWS sluchátek

Nothing je nejrychleji rostoucí značkou chytrých telefonů a TWS sluchátek
Fotografie: Nothing
  • Značce se skvěle daří v Evropě i za mořem
  • S čísly se pochlubil sám Carl Pei, zakladatel a generální ředitel společnosti

Carl Pei, zakladatel a generální ředitel společnosti Nothing, se na sociální síti X (jak můžete vidět v příspěvku níže) pochlubil s tím, že se jeho značka stala nejrychleji rostoucím prodejcem chytrých telefonů na světě, když podle průzkumu Canalys dosáhla v prvním pololetí letošního roku působivého 246% meziročního nárůstu na všech trzích. Za druhé čtvrtletí letošního roku pak šlo dokonce o meziroční nárůst o neuvěřitelných 693 %.


Jak doplňuje fonearena.com, Nothing se také stal nejrychleji rostoucí značkou smartphonů ve Spojeném království, Japonsku, Indii, Saúdské Arábii a Itálii během první poloviny roku 2024.

Podobně dobře si pak mladá technologická společnost se sídlem v Londýně vedla v segmentu True Wireless Stereo (TWS) sluchátek. Jak také můžete vidět v příspěvku výše, v 1. pololetí letošního roku jí rostly prodeje o 331 % meziročně, za 2. čtvrtletí roku 2024 pak dokonce o 769 % ve srovnání se stejnými obdobími roku 2023. Pei také dodal, že firma byla ve 2. čtvrtletí 2024 nejrychleji rostoucím prodejcem TWS sluchátek ve Francii, Spojených státech amerických, Španělsku, Itálii a Nizozemsku.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze