Nestihli jste keynote Googlu s novými Nexusy? Podívejte se na záznam

1

Včerejší den byl klíčovým pro Google i fanoušky jeho produktů a operačních systémů. Proběhla klíčová tisková konference, na které byla odhalena nová generace operačního systému Android či dva noví zástupci řady Nexus. Pokud jste však večerní tiskovku prošvihli, můžete si ji nyní pustit ze záznamu.

Google Nexus 2015

Včerejší šestá hodina večerní středoevropského letního času zahájila téměř hodinu a půl dlouhou tiskovou konferenci Googlu, na kterou mnozí netrpělivě čekali. Důvodů je hned několik. Americká společnost oficiálně představila nový Android 6.0 Marshmallow včetně všech novinek. Možná ještě více se čekalo na nové Nexusy. Ano, byly představeny hned dva nové modely Nexus 6P a Nexus 5X. Po stránce nových produktů spatřil světlo světa ještě zajímavý tablet Pixel C a dva nové Chromecasty. Atmosféru z tiskovky si můžete připomenout ze záznamu konference, který Google tradičně zveřejnil.

Klíčové novinky Google

Diskuze ke článku
Petr
Díval jsem se včera a nic tak nudného jsem dlouho neviděl. Dost prezentujících jakoby to někde četlo z monitoru na zemi a moc jim to nešlo, vůbec to nepůsobilo přirozeně. Titulky mimo, po vystoupeních ani malý potlesk ze slušnosti atd. Mám shlédnutou hromadu přednášek z různých oborů a málokdy z toho mám takový strojený a nudný pocit.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze