Těšíte se na novinky od Applu? Tiskovka proběhne již za týden

aktualizováno
Těšíte se na novinky od Applu? Tiskovka proběhne již za týden
Fotografie: Apple
  • Nové produkty Apple odhalí 20. dubna
  • Očekává se premiéra nových iPadů Pro

Aktualizováno 13. 4. 2021 v 18:40

Apple potvrdil, že se tiskovky opravdu dočkáme, a to již 20. dubna v 10:00 PDT, tedy 19:00 hod. místního času. Celé akce se bude on-line účastnit i naše redakce, můžete se tedy těšit na detailní preview všech představených novinek.

Původní informace z 13. 4. 2021

Apple by měl již brzy odhalit novinky, avšak termín konání nejbližší tiskové konference se mu vlastní chybou nepodařilo zcela uhlídat. Prozradila jej totiž hlasová asistentka Siri. Ta po položení otázky „Kdy proběhne další tisková konference Applu?“, odpoví zcela jasně, a to 20. dubna 2021 v Apple Parku v Kalifornii. Pro podrobnosti nás Siri odkazuje na webové stránky Applu, avšak na nich ještě žádné oficiální informace nejsou. I to by se však mělo brzy změnit, neboť tiskovka proběhne přesně za týden, jak informuje macrumors.com.

Apple Event 2021

Očekává se, že Apple představí dlouho vyhlížené iPady Pro minimálně ve dvou velikostech a dočkat bychom se mohli také chytrých přívěšků Apple AirTags. Moudřejší budeme právě v úterý 20. dubna, pokud se informace od Siri skutečně potvrdí.