Nemůžete se dočkat sluchátek Samsung Galaxy Buds3? Podívejte se na jejich rozbalení

5
Nemůžete se dočkat sluchátek Samsung Galaxy Buds3? Podívejte se na jejich rozbalení
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • Nová generace sluchátek projde designovou změnou
  • Samsung se přidá k výrobcům, kteří u sluchátek mají nožičku
  • Představení proběhne zřejmě již zítra

Velký den pro Samsung nadejde již zítra, dočkáme se příchodu hned několika novinek. Mezi nimi mají figurovat i nová bezdrátová sluchátka Galaxy Buds3. Pokud je například již vyhlížíte a nemůžete se dočkat, může vám poslední hodiny čekání ukrátit uniklý unboxing.


Můžeme spatřit opravdu sluchátka Samsung Galaxy Buds3 v bílé variantě a rovnou je také potvrzena hlavní designová změna letošního roku. Ta spočívá v přítomnosti nožičky mířící dolů. Doposud byla sluchátka Galaxy Buds většinou menší a zcela bez nožičky. Samotné nožičky jsou hranatější, čímž se Samsung zřejmě hodlá odlišit od konkurence. Zaujme též pouzdro, ve kterém sídlí obě sluchátka, a to především svým průhledným víkem. Výrobce se tak snaží ukázat, že i na takto obyčejné věci lze ledacos pozměnit.

Kompletní představení sluchátek Samsung Galaxy Buds3 by mělo proběhnout již zítra odpoledne a pokud chcete mít vše z první ruky, rozhodně byste neměli minout náš komentovaný video přenos.

Diskuze ke článku
Martin Sojka
Martin Sojka
Původně jsme se na Buds 3 Pro hodně těšil. Ale z této ohavnosti nejsem šťastnej. Originalita je pryč. Sluchátka s apple nožkou rozhodně nechci. Zároveň ale zatím nechci k jiné značce, takže Buds 2 Pro budou muset stačit.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze