Nejnovější chytré hodinky Huawei Watch Fit 3 vás dostanou do formy

2
Nejnovější chytré hodinky Huawei Watch Fit 3 vás dostanou do formy
Fotografie: Huawei

Nové chytré hodinky od Huawei Watch Fit 3 jsou navrženy tak, aby vám pomohly dostat se do formy. S vylepšenými funkcemi pro sledování kondice jsou ideální jak pro ostřílené sportovce, tak pro začátečníky, kteří chtějí mít dokonalý přehled o svých pokrocích. Hodinky nabízejí například exkluzivní programy od světově známé fitness influencerky Pamely Reif. Huawei Watch Fit 3 jsou od dnešního dne v prodeji i na českém trhu za cenu od 3 999 Kč.

Volba životního stylu spotřebitelů je stále více ovlivňována kombinací technologií, zdravotního uvědomění a osobního stylu. Pojem „fitstyle“, který představuje přístup ke zdraví spojený s touhou po stylu a individuálním vyjádření, se stal celosvětovým trendem. Tento přístup také ovlivnil pohled spotřebitelů na chytrá nositelná zařízení, od kterých chtějí, aby jejich design, funkce a použité technologie byly vzájemně propojené a odrážely tento moderní způsob života. Nové chytré hodinky Watch Fit 3, navržené a vytvořené podle konceptu „Fashion Squared“, tato přání vyslyšely a kombinují moderní estetiku s prvotřídním výkonem. Co vše je u nich oproti předchozím modelům nového?

Pomocník pro každého sportovce

Model Watch Fit 3 se může chlubit mnohými vylepšeními v oblasti sledování kondice. Tyto zdokonalené funkce ocení zejména aktivní lidé a sportovci. Těšit se mohou například na exkluzivní cvičení na spalování tuků a tvarování postavy navržených přední světovou influencerkou v oblasti fitness a životního stylu Pamelou Reif. Běžce navíc potěší nový režim Track Run, který díky vestavěnému čipu GNSS přesně zaznamenává trasu běhu. Uživatelé mohou následně své oblíbené běžecké trasy sdílet s přáteli a přijímat od nich jejich další doporučené trasy. Právě běh je jedním z více než 100 sportovních režimů, které v novém modelu hodinek najdete. Baterie hodinek navíc vydrží na jedno nabití až 10 dní a ani při několika hodinovém tréninku nebo třeba maratonu uživatele nenechají ve štychu. 

Vylepšené zdravotní funkce

Kromě sportovních funkcí byly v hodinkách vylepšeny i zdravotní funkce všeho druhu. Chytré hodinky Watch Fit 3 jsou například vybaveny technologií TruSeen 5.5, která zvyšuje přesnost měření srdečního tepu. Tato vylepšená funkce nyní dokáže monitorovat tep i ve chvílích, kdy má uživatel zrovna slabý signál. Watch Fit 3 také vylepšují zdravotní funkce se systémem sledování spánku TruSleep 4.0 a přidávají novou funkci Sleep Breathing Awareness, která detekuje přerušení dýchání během spánku.

Huawei Watch Fit 3

Díky kombinace těchto funkcí spolu s vysoce výkonným PPG senzorem dokážou hodinky během spánku v průběhu noci sledovat více parametrů, jako je srdeční frekvence a kyslík v krvi. Obohacena byla také aplikace Stay Fit, která obsahuje aktualizovanou globální databázi potravin a nutriční analýzu, pomocí kterých bude pro uživatele snadnější udržovat vyváženou stravu. Zejména uživatelky také mohou ocenit nové zobrazení kalendáře, které jim umožňuje na první pohled vidět informace o aktuálním, předchozím a nadcházejícím menstruačním cyklu.

Doplněk ke sportovnímu i městskému outfitu

Huawei Watch FIT 3 nejsou jen nástrojem pro sledování zdraví a kondice, ale také stylovým doplňkem, který se hodí k různým módním stylům. S hmotností pouhých 26 g a tloušťkou 9,9 mm jsou dosud nejlehčím a nejtenčím modelem této řady. Jejich elegantní design, kombinující tenké tělo a kvalitní materiály, zajišťuje, že hodinky vypadají skvěle jak při sportu, tak při formálnějších příležitostech. V nabídce je celkem pět barevných variant – černá, růžová, zelená, bílá a perleťově bílá. Uživatelé si mohou navíc vybrat z pestré nabídky řemínků šetrných k pokožce, od prodyšných fluoroelastomerových až po měkké kožené řemínky. Díky konstrukci „Link“ je možné řemínky podle nálady nebo stylu snadno a rychle vyměnit.

Huawei Watch Fit 3

Uživatelé si kromě výběru barvy a řemínku mohou hodinky personalizovat také pomocí ciferníku. Hodinky Watch Fit 3 ve své nabídce přináší 3 nové ciferníky, které zlepšují interakci mezi uživatelem a zařízením a umožňují uživatelům využívat nekonečné možnosti sebevyjádření přímo na svém zápěstí. Kromě klasických ciferníků této řady si uživatelé mohou vybrat také z oficiálních ciferníků a ciferníků třetích stran v obchodě Watch Face Store.

Oblíbenci známé influencerky Andy Štěch

Chytré hodinky Huawei Watch Fit 3 si zamilovala také známá influencerka Andy Štěch, která nejčastěji využívá sportovní funkce jako je posilování a běh. Na hodinkách oceňuje také, že může snadno monitorovat svou stravu, spánek nebo stres. 

Pokud i vy chcete mít přehled o svém zdraví a sportovním výkonu, jsou Huawei Watch Fit 3 jasnou volbou. Na českém trhu je možné je zakoupit již nyní za cenu od 3 999 Kč. Další podrobnosti a možnost zakoupení naleznete na oficiálních stránkách Huawei. K dostání jsou také na e-shopu Alza