Nejnovější bezdrátová sluchátka BeoPlay přichází na český trh

5

Bezdrátová sluchátka jsou stále oblíbenějším příslušenstvím nejen k mobilním telefonům. Těch skutečně kvalitních je ale zejména na českém trhu poměrně málo. Dnešním dnem se výběr rozšiřuje o nový model dánského výrobce Bang & Olufsen, BeoPlay H9.

Bang & Olufsen BeoPlay H8

Nejen vzhledem k odstranění 3,5mm jacku u iPhonu 7 se bezdrátová sluchátka stávají stále oblíbenějším doplňkem mobilního telefonu. Většina velkých výrobců v nabídce má svá tovární sluchátka, například Sony, Samsung a nyní se se svými malými AirPods přidává i Apple. Pokud ale chcete skutečně kvalitní zážitek, nabízí se sluchátka od známé audio značky Bang & Olufsen. Dnešním dnem na český trh vstupuje nový nejvyšší model řady uzavřených sluchátek BeoPlay H9, které se stávají vlajkovým modelem a doplňují současný model Beoplay H8.

Full-size sluchátka nabídnou aktivní potlačení okolního šumu, přenos zvuku přes Bluetooth s podporou kodeku aptX, případně také klasicky skrze kabel. Sluchátka vydrží až 14 hodin na jedno nabití a kromě prémiového zvuku zaujmou hlavně špičkovým designem a hodnotnými materiály v čele s hovězí kůží a hliníkem. Na jedné z mušlí se opět nachází dotykové ovládání. Prémiová sluchátka však budou dostupná za vysokou cenu. V béžové se začínají v Česku prodávat dnes za 14 tisíc korun, šedé provedení dorazí až v lednu.

Bang & Olufsen BeoPlay H9

Alternativou pak mohou být sluchátka Bang & Olufsen BeoPlay H8. Ty se naopak v tuzemsku běžně prodávají a dáte za ně zhruba 11 tisíc korun. Opět nabídnout aktivní potlačení okolního hluku, na rozdíl od modelu H9 ale disponují konstrukcí on-ear, neuzavírají tak do mušle celé ucho, ale sedí na něm. To může být mnoha lidem pohodlnější. Baterie s kapacitou 770 mAh opět zajistí až 14hodinový poslech hudby přes Bluetooth. Nechybí opět kůže a hliník a dotykový touchpad na jedné z mušlí. Samozřejmostí je pak integrovaný mikrofon a možnost poslechu i přes kabel.

Bang & Olufsen BeoPlay H8 lze pořídit v e-shopech za cenu od (Zdroj: Heureka.cz)
Porovnat ceny >>
Bang & Olufsen BeoPlay H8
Diskuze ke článku
Jaahoo
Proč tam už nedali Bluetooth 5? =/
Pítrsan
No, proti zavedeným Bose QC 35 nebo Sony MDR-1000X, které jsou oboje levnější to bude mít opravdu těžké. Zvláště v České republice, kde jsme hodně zaměření na cena/výkon.
Honza
Dobry den,

Chtel bych se zeptat kde se daji koupit Bang & Olufsen BeoPlay H9? Zatim sem je v zadnem cesjem eshopu ani jinde nevidel. Dekuji

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze