Nejlepší aplikace pro SMS zprávy

Top Apps
10
Nejlepší aplikace pro SMS zprávy
  • Tentokrát vybíráme nejlepší aplikace pro vaše SMS zprávy
  • Ukážeme si hned čtyři zajímavé volby s mnoha užitečnými funkcemi
  • Mnoho z představených aplikací si můžete výrazně vizuálně upravit
  • Stáhnout si můžete všechny ihned a zadarmo

Top apps: aplikace pro SMS zprávy

Zprávy

V žádném výběru SMS aplikací nesmí chybět ten naprostý základ, který bez pochyb představují Zprávy pro Android od Googlu. Tato aplikace je v rámci funkcí asi tou nejjednodušší na našem seznamu, ale to nemusí být nutně na škodu. Máme tu lehké možnosti úprav, pohrát si lze trochu s oznámeními a nechybí třeba ani archivace, blokování kontaktů či hromadné zprávy.

Zprávy

Hlavní roli však má krásný a prostý vzhled, v němž má každý kontakt vlastní barvu. Aplikace je navíc kompletně zdarma a nabízí podporu Android Wear. Pokud tedy hledáte hezkou a co nejjednodušší aplikaci, podívejte se právě na tuto.

Stáhnout Messenger

Google Play (zdarma)

Chomp

Druhou aplikací je Chomp, jenž je na Androidu už notnou řádku let a byl jednou z prvních skutečně skvělých SMS aplikací v obchodu Google Play. I Chomp nabízí Material Design a disponuje velkým množstvím funkcí. Je tu plánované odesílání, šablony, zálohování, rychlé odpovědi z notifikací, výborná podpora Dual SIM či skupinové zprávy. Dokonce můžete zastavit SMSku ve chvíli, kdy už se začala posílat. I zde se navíc setkáváme s podporou Android Wear či PushBullet.

Chomp

V samotné aplikace potom stačí přidržet prst na kontaktu pro zobrazení nabídky, v níž najdeme volání, smazání konverzace, úpravu oznámení a další. Toto přidržení přitom funguje i uvnitř zpráv, kde ukáže jinou nabídku. V nastavení nalezneme možnost upravit si i vzhled pomocí témat, případně lze klepnout na plus v pravém horním rohu a vytvořit si do posledního detailu vlastní. Většina funkcí v aplikaci je přitom zdarma.

Stáhnout chomp SMS

Google Play (zdarma)

Textra

Z dílny vývojářů aplikace Chomp pochází rovněž má oblíbená Textru. Ta je v mnohém jednodušší a přímočařejší než Chomp, ale její design je o to modernější. Možné je si upravit barevné schéma, barvy bublinek s textem, styl těchto bublin, písmo a dokonce i barvu ikony na ploše. Rovněž upozornění si můžete přizpůsobit a v nastavení tu čekají další možnosti. Textra disponuje vyskakovacím oknem, ze kterého lze odpovídat, skupinovými zprávami, podporou Dual SIM, odložením odesílání zpráv a je kompatibilní s Android Wear, Android Auto či PushBullet.

Textra

Setkat se v ní lze i s několika gesty. Pokud zprávu posunete doleva, můžete danému kontaktu hned zavolat, zatímco posunutím doprava konverzaci snadno vymažete. Přímo ve zprávách ukáže pohyb doleva časovou osu zpráv a přetažením doprava se vrátíte na hlavní stránku. Funkcí je zde však více a většina z nich je přitom zdarma, byť si můžete zakoupit za pár korun i Pro verzi.

Stáhnout Textra SMS

Google Play (zdarma)

Yaata

Jako poslední přichází na řadu aplikace Yaata, která patří mezi nováčky, ale rozhodně má co nabídnout. Jsou tu skupinové zprávy, plánování zaslání zpráv, blokování, noční režim, podpisy a další. Ke všemu se přitom dostanete swipnutím zleva, kde je schované hlavní menu. V něm se ukrývá obecné nastavení, kde je mnoho možností, případně se můžeme podívat na podrobná nastavení všech notifikací, kterými aplikace disponuje.

Yaata

Zvláště pak musím zmínit úpravy vzhledu, ze kterých se může možná až zatočit hlava, jelikož modifikovat si lze skutečně každou drobnost. Yaata nabídne také pár widgetů či notifikační bublinku s konverzací ve stylu Facebook Massengeru. Aplikace skrývá rovněž ještě pokročilejší možnosti nastavení a funkce jako automatické odpovídání či přeposílání. Za ty si už však budete muset připlatit 88 korun.

Stáhnout YAATA SMS

Google Play (zdarma)

Partnerem seriálu Top Apps je ASUS.

Asus seriály
Diskuze ke článku
karel
za mě TEXTRA.
tomas
Ja používam vstavanú od výrobcu. Lumia 950xl. Nic jej nechýba.
Rapax
Pěkný večer.
Když už je partnerem této rubriky telefon Asus Zenfone 3, nebylo by od věci aplikace předvádět na něm, ne?
Andrej
Zabudli ste na na tuto skvelu appku a je zadara https://play.google.com/store/apps/details?id=com.calea.echo

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze