Na jaká zařízení nainstalujete iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7, tvOS 14 a macOS Big Sur?

18
Na jaká zařízení nainstalujete iOS 14, iPadOS 14, watchOS 7, tvOS 14 a macOS Big Sur?
Fotografie: Apple
  • Máme seznam zařízení, na které se podívají včera představené systémy
  • Nejvíce se „šetřilo“ u watchOS

Včera představené systémy od Applu jsme si již představili, stejně tak se můžete podívat na naše shrnutí včetně komentovaného videa. Nyní se můžeme podívat na seznam podporovaných zařízení, přičemž se příliš neliší od loňska.

iOS 14

Obáváte se, že již musíte zapomenout na novinky iOS 14? Pokud máte stařičký iPhone SE první generace nebo novější, můžete být klidní, novinek si užijete dosytosti. Pokud máte iPod Touch, pak jediným kompatibilním je iPod Touch 7. generace.

iPadOS 7

Ani u iPadOS Apple nešetřil, dočkají se totiž i majitelé iPadu Air 2, případně iPadu mini 4. A to byl iPad Air 2 byl představen už koncem roku 2014, tedy před necelými 6 lety...

watchOS 7

Pokud jste majiteli první a druhé generace Apple Watch, bohužel si nejnovější systém neužijete, pro watchOS 7 je zapotřebí vlastnit třetí generaci, případně novější. Třetí generace hodinek od Applu byla představena v září roku 2017, Apple tedy podporuje zařízení stará max. necelé tři roky.

tvOS 14

Pokud si budete chtít vyzkoušet tvOS, vězte, že musíte mít Apple TV 4. generace a jakoukoli novější. Nejstarší Apple TV, na které si můžete vyzkoušet tvOS 14, je tedy z roku 2015.

macOS Big Sur

Apple byl štědrý i v případě macOS Big Sur, který zvládnete nainstalovat i na MacBook Air z roku 2013, iMac po roce 2014, Mac Pro (2013 a novější), MacBook Pro (2013 a novější), případně MacBook od roku 2015. Pokud máte Mac mini, Big Sur je k dispozici pro modely od roku 2014.

Diskuze ke článku
Spytihněv
Zajímavé, že u počítačů má Apple dost nevalnou podporu, ale tam to asi nikomu nevadí narozdíl od IOS, kde všichni musí telefon používat telefon přesně pět let.
CeV
Prikladna podpora operacniho systemu.
End
Příkládná.
prcej me dal do analu time
Konecne, vsechny funkce, ktere jsem doted nesnasel, konecne muzu vychvalit do nebes. Android je totalni ultrasracka pro kriply, to ze ma splitscreen, na co bych ho potreboval, kdyz si muzu chytre prepinat z mesengeru do youtubu a pekne se mi prerusi video, nez abych mohl odepsat jen ve floating okne. naprosta picoivna ten android. Ja si radsi priplatim, abych mohl ukazat, ze nejsem zadna socka a navic muzu i dal nesnaset vsechny funkce co jeste ios nema, protoze co je zivot bez nenavisti.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze