Komentovaný videopohled na LG Optimus 3D

7

V Barceloně jsme měli možnost si podrobně vyzkoušet první 3D mobil. Vše jsme natočili na video a podrobně okomentovali. Jelikož nemáme 3D videokameru, budute ochuzeni o třetí dimenzi obrazu tohoto Androidího telefonu, ale i tak stojí video rozhodně za shlédnutí.

Více informaci o smartphonu LG Optimus 3D se dozvíte v našem preview, případně si můžete prohlédnout také živé fotografie a přečíst první dojmy.

LG Optimus 3D – komentovaný videopohled z MWC 2011

Diskuze ke článku
Laco
Takze je to na sposob 3D pohľadnice? Zaujímalo by ma či vás z toho neboleli oči.Pretoze mne pri pohlade na 3D pohladnicu naramne ťahá oči a na dlhsie pozeranie to si neviem predstavit.
Santini
Nelze LG upřít velkou pochvalu za zajímavou 3D technologii, jen by mě zajímalo, jak na tom bude se spolehlivostí. LG poslední dobou na tomto prahu moc nebodovalo a najednou je toho o mnoho víc, co se může pokazit. Vše ukáže až čas, ale už se těším na telefony s podobnou technologií, ale od důvěryhodnějšího výrobce.
Honzík
Konečně !
Konečně se LG povedl pořádný mobil . Podle mě , a myslím si i podle většiny z vás bude velmi oblíbený , tudíž velmi prodávaný . Troufám si říci , že tento mobil LG vynese z mínusových čísel jejího rozpočtu , a tak se opět vrátí mezi světovou špičku.
Čudel
Kdy bylo LG mezi světovou špičkou :-D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze