Android Ice Cream Sandwich potvrzen pro další modely LG

2

LG na svém profilu na Facebook nastínilo své plány ohledně aktualizace svých modelů na nejnovější verzi operačního systému Android. V příštím roce se na update mohou těšit všichni majitelé dražších modelů řady Optimus.

Jihokorejské LG si letos příliš pochvalných slov ohledně vydávání aktualizací rozhodně nevysloužilo. Vždyť teprve v tom měsíci se majitelé telefonů LG dočkávají aktualizace na Android 2.3.4 Gingerbread. Možná však svítá na lepší zítřky, neboť již nyní LG oznámilo, že s aktualizacemi určitě nekončí a hodlá své letošní modely i nadále podporovat. Všichni majitelé modelů z řady Optimus jistě tajně doufají, že se aktualizace dočkají. Dobrou zprávu máme pro ty z vás, kteří vlastníte Optimus 3D a Optimus Black. U těchto modelů se s aktualizací na Android 4.0 Ice Cream Sandwich počítá. Aktualizaci obdrží i první dvoujádrový telefon na světě, model Optimus 2X. U něj však aktualizace byla potvrzena již dříve. Posledním doposud potvrzeným modelem, je Optimus LTE. Ten se však u nás neprodává.

Dočkají se aktualizace - Optimus 2X, Optimus 3D a Optimus Black

Propadat beznaději však ještě nemusejí ani ostatní majitelé jiných modelů řady Optimus. LG údajně hodlá udělat maximum, aby aktualizaci dostalo i na starší kousky, mezi které patří například Optimus One. Nový Android by jistě slušel také novému Optimusu Sol.

Diskuze ke článku
Kneblis
Tak to jsem opravdu nečekal že svůj Black budu moc aktualizovat na 4.0 ICS. :-) LG mě opět potěšilo. :-)
i love trance
no dnes mel udajne vyjit pernicek na black a nikde sem zatim nic nenasel... uvidime... uverim az bude

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze