Mobilní aplikace roku 2015: absolutním vítězem se stal Antivir

13

Absolutním vítězem v anketě Mobilní aplikace roku 2015 se stal Antivir a ochrana mobilu od společnosti Avast. Kromě nejvyšší ceny tvůrci aplikace získali ještě další dvě ocenění, a to v kategoriích Aplikace pro lepší svět a Nejlepší UX mobilní aplikace. V článku se podíváme na vítěze v jednotlivých kategoriích.

Aplikace pro lepší svět

Vítězem první kategorie se stala aplikace Antivir a ochrana mobilu od společnosti Avast. Aplikace slouží ke komplexní ochraně vašeho telefonu s Androidem proti virů, mallwaru, ale třeba také proti krádeži.

Aplikace Antivir a ochrana mobilu

Stáhnout Antivir a ochrana mobilu

Google Play (zdarma)

E-commerce aplikace

Druhou kategorii ovládla aplikace Heureka, kterou asi netřeba dlouze představovat. Jde o přehledný srovnávač produktů napříč všemi českými e-shopy.

Aplikace Heureka

Stáhnout Heureka

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Hry

V samostatné kategorii hry dosáhla vítězství hra známá všem napříč generacemi. Legendární piškvorky jsme hrávali nejprve na čtverečkovaných papírech, později i na prvních telefonech. Jejich obliba však trvá i nadále.

Piškvorky

Stáhnout Piškvorky

Google Play (zdarma)

Klientský servis

V kategorie klientský servis si pro sebe vítězství uzmula aplikace Můj T-Mobile. Opět netřeba dlouze představovat, jde o aplikace pro správu vašich služeb a možností u T-Mobilu.

Aplikace Můj T-Mobile

Stáhnout Můj T-Mobile

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Média

Kategorii média ovládl český Seznam.cz se stejnojmennou aplikací, která do vašich telefonů přináší jednoduchý internetový prohlížeč.

Aplikace Seznam.cz

Stáhnout Seznam.cz

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Novinka roku

Další kategorie a další vítězství pro tým Seznam.cz. Novinkou roku se totiž stala aplikace Email.cz, která je jednoduchým klientem pro přístup k vaší elektronické poště od Seznamu.

Aplikace Email.cz

Stáhnout Email

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Tabletová aplikace

Nejlepší aplikací pro tablety se stal také antivir, tentokrát však verze od AVG a určená právě pro tablety s operačním systémem Android.

Stáhnout AntiVirus FREE pro tablety

Google Play (zdarma)

Životní styl

V kategorii životní styl zvítězila možná pro někoho méně známá aplikace Locus Map Free, která je určena všem vyznavačům outdoorových aktivit. Zastřešuje totiž vše, co byste mohli potřebovat.

Aplikace Locus Map Free

Stáhnout Locus Map Free

Google Play (zdarma)

Zdroj: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
Rob
On mobil potřebuje antivir :-)
Filip
Avast žere příliš moc výkonu
Šaman
Android nepotrebuje antivir ani ruzne čističe pameti RAM.Toto vse je balast ktery zere energii s baterie...a k zadnemu uzitku to nevede..
Lukas “Kefalin” Tankovic
Lukas “Kefalin” Tankovic
No,pre istotu pouzivam Eset,ale zatial som ziadny virus nedostal. Eset funguje spolahlivo a neberie moc vykonu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze