mobilecast #89: jaká jsou Windows 10 na Lumiích 950?

Jsme zpět. V mobilecastu s pořadovým číslem 89 probereme zkušenosti z reálného používání finálních Windows 10 Mobile na Lumii 950 XL. Jak moc se vlastně povedlo Microsoftu vše dotáhnout do konce? Podíváme se ale také na konec Firefox OS, pokusy Facebooku s živým vysíláním videa a podrbeme také trochu Apple. To vše, opět živě, od 16 hodin.

mobilecast #89 – jak se povedl Windows 10 na nových Lumiích?

Podcast v audio formě

Diskuze ke článku
Miroslav Maršál
Miroslav Maršál
Já zase nechápu, co má Martin za problém s Androidem. Že prý kdyby chtěl zasekaný systém s padajícími aplikacemi tak půjde na Android...
Já si nevzpomenu, kdy se mi sekla nebo dokonce padla nějaká aplikace. Přiznávám, že Note 4 se mi zrovna před týdnem v průběhu pracovního dne začal nějak zadýchávat a když jsem po něm chtěl přechod z jedné aplikace do druhé, tak chvilku váhal a přemýšlel, ale pak jsem mu vymazal operační paměť a večer ho preventivně vyrestartoval a zase spolehlivě maká... To se mi za ten rok, co ho používám stalo možná tak podruhé.
Problém asi bude mezi židlí a telefonem (stejně jako jsem ho asi měl já, když jsem onehdá zkoušel mobilní Win 8.1 na Lumii 1520 - také jsem nepochopil, jak s tímhle může být někdo spokojený a dokonce to obhajovat ...)
RadekUL
Asi takhle,měli by jste pochopit že ti co říkají že app nejsou jsou zřejmě uživatelé androidu třebas 5 let a i spokojení.Mají své lokalní aplikace a mezi ně patřím i já.Wp se mě líbí,jsem starej symbijaňák a tak se mě ta strohost systemu zamlouvá.Ale nebudu sám kdo má zakoupenou nějakou tu appku a zakoupil bych si jí znovu na wp ale na wp není a asi nebude.Já třeba používám hojně pro verzi Locus,super věc na kolo a špacír.Rád bych to používal i na wp a koupil bych si jí ale není a nebude podle posledního info.A to je ten problém,nevím jestli je nějaká náhržka a vlastně ani bych jí nechtěl protože jsem zvyklej na ofico app.Je tu spousta jiných app co jsou nenahraditelné pro uživatele a tak si myslím že to má vetšina lidí.Pak je možné že ten dotyčný řekne že nejsou appky.Za mě můžu říci že kdyby byl Locus na wp tak ten telefon už mám a jíní asi také.Prostě někdo náhražku nechce a neznamená to snad něco špatného.Mějte se .)
David
Nejsou třena bankovní aplikace ve WP je katastrofa kluci.
aleš odry
Dobrý den chci se zeptat když mám propojený mobil s počítačem na delší dobu jestli se nezahřívá tělo děkuji.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze