Microsoft představí nové Lumie a Surface Pro 4 už 6. října

18

Nové vlajkové lodě Microsoftu jsou již dlouho očekávané, a tak není divu, že Microsoft začal rozesílat pozvánky na jejich oficiální představení, které by se mělo uskutečnit 6. října 2015 v New Yorku. Ale nejen to, fanoušci na celém světě budou mít k dispozici online přenos přímo z akce.

Ani Microsoftu se ale nepodařilo utajit specifikace chystaných modelů Lumií. U Lumie 950 se tak můžeme těšit na 5,2palcový displej s rozlišením 2 560 × 1 440 pixelů, procesor Qualcomm Snapdragon 808 nebo 3 GB RAM. Fotoaparát by měl být 20megapixelový s technologií PureView.

TIP: Známe výbavu očekávaných Lumií 950 (XL) (8× aktualizováno)

Microsoft event 2015

Větší varianta, tedy Lumia 950 XL, má nabídnout 5,7palcový displej s identickým rozlišením, ale tentokrát se Snapdragonem 810. Oba modely by měly mít nový systémový konektor USB-C a pochopitelně i nové Windows 10 Mobile.

Představení by se měl dočkat i Surface Pro 4, který by se však nijak zásadně neměl odlišovat od Surfacu Pro 3. Informace prozatím napovídají, že by se mohl změnit materiál, ze kterého bude novinka vyrobena, a to kvůli snížení hmotnosti. Ukázat by se měla i další generace náramku Microsoft Band

Microsoft sdílí odkaz pro webové vysílání, které si můžete jednoduše přidat do svého kalendáře. Živé vysílání začíná 6. října v 10:00, tuzemského času v 16:00.

Diskuze ke článku
Hairy
Uz bylo na case. Nemuzu se dockat.
jarda
No, uvidime s cim prijdou. Moc casu na dodelani Windows mobile 10 nemaji. A bez nich by to asi nebylo ono. Musi hosi maknout.
Patrik Hatas
Patrik Hatas
som zvedavy.

dufam ze ta modra plastova lumia na unikoch, bude skor lumia 740/750 . Inak vykrocili z mojho pohladu celkom dobrym smerom a uz teraz je prakticke pouzivat univerzalne aplikacie ako hudba, calendar, galeria atd. celkom to dobre vyzera aj na pc aj telefone .

http://www.windowscentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/large/public/field/image/2015/01/windows-10-photos-app.jpg?itok=_dRt4-e8

takto si to prestavujem. jeden ecosystem. ne ze kupim android od Huawei ktory vyzera uplne inak ako ten od samsungu a mozem tapkat a hladat kde co nastavim. na take veci nemam cas a nebavi ma to
Jab
Taky budu doufat, že ty "uniklé" obrázky nejsou Lumie 950 a 950 XL. Páč designově je to velká tragedie.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze