mobilecast #27: Google I/O, YotaPhone a Nokia X2

23

Téma dnešního mobilecastu je jasné. Google nás ve středu tradičně obšťastnil tříhodinovou prezentací a hromadou novinek, mezi kterou nechybí nový Android pro telefony, tablety, hodinky, televize i automobily. Dočkali jsme se dokonce i propojení s Chrome OS. Ještě před Googlem se ale znovu podíváme na YotaPhone a novou Nokii s Androidem X2 Dual SIM.

mobilecast #27 – Google I/O, YotaPhone a Nokia X2

Obsah podcastu

Podcast v audio formě

Diskuze ke článku
Grom51
Jinak dám tip na možné vylepšení ... úprava mobilecastu něco ve stylu Hydeparku, kdy se ve studiu odpovídali třeba na nejvíce palcované dotazy někde ze streamu. To chápu, že je asi trochu no-real.
Takže jinak .. např. den/dva před uvedením mobilecastu ú natáčením .. vypsat cca témata, o kterých bude řeč .. a nechat uživatele k tomu napsat svůj názor do debaty a potom ty nejzajímavější probrat ve studio .. zda s ním souhlasíte, nebo ne, či je to myšlenka, která vás ani nenapadla atd.
Michal
Zajímá mě kdy taky a jestli vůbec uděláte video na iOS 8?
Jakub Louthan (Firo)
Jakub Louthan (Firo)
Mobilecast ve 4K !
mk
Dobrý večer,
Webová stránka mobilenet.cz se načítá v srovnání s ostatním weby(mobilmania.cz,svetandroida.cz,....dotekmanie,smartmanie atd ) velmi pomalu,seká se,žádný butter effect! , Vždy při startu nebo kliknutí na článek, trvá další dobu než načte. Ta chyba je asi jen na mobilenet.cz!! zkoušel jsem opakovaně doma i v práci různé strany vs. mobilenet i v době klidu během nočních služeb opravdu!
Můžete srovnat sami při kliknutí na ostatní web. strany vs. mobilenet!

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze