Lídři týmů v Pokémon GO vám nyní poradí s výběrem pokémonů

4

Nová aktualizace hry Pokémon GO přinese zásadní vylepšení. Lídři týmů konečně dostanou vážnější úlohu. Pomohou vám při výběru pokémonů v soubojích.

Pokémon GO

Niantic uvolnil informace o nadcházející aktualizaci hry Pokémon GO. Ta posune titul na verzi 0.35.0 pro Android a 1.5.0 pro iOS. Hlavní novinkou je nový systém hodnocení pokémonů. Zdá se totiž, že lídři týmů (Candela, Blanche nebo Spark) získají první skutečně zajímavou úlohu. Nově vám totiž představí útočnou i obrannou sílu pokémonů a pomohou vám ve výběru toho správného bojovníka při zabírání tělocvičny.

Přestože většinu času nyní autoři věnují opravám chyb a snaze zvýšit stabilitu Pokémon GO, v dalších aktualizacích se prý máme dočkat nových zajímavých prvků. Bude to už konečně vyměňování chycených pokémonů nebo další interakce mezi hráči? To se bohužel dozvíme až později. Mezitím si můžete připomenout naši recenzi.

Stáhnout Pokémon GO

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: pokemongolive.com

Diskuze ke článku
Dan
Konečně trochu náhledu do IVs Pokémonů. Alespoň to lidi nemusí zadávat do stránky pro výpočet a ví kteří Pokémoni se mu vyplatí nechat.
xXx
Pokémoni už jsou minulost (napsano z Lumie)
Kunťa Punťa
Kunťa Punťa
Dnes jsem to odinstaloval. Další aktualizace a musel jsem hru opět dvakrát ručně ukončit, aby zase chvíli chytala GPS fix přesně a bez ztrát. Ať jdou do prdEle, když se o to nestaraj, tak to nestahujte. Teď přijdou s těmahle srajdama, jaké to nejsou novinky a super vylepšení. Nejsou! Hrál jsem to se synkem a teď na to kašlu, nestojí to za to.
Pavel Soldán
Pavel Soldán
z hlediska CP je hodnocení IV formalita. Pokud je CP alfa omega nemá cenu to řešit. http://www.pokemongodex.cz/clanky/nejlepsi-pokemon-appraisal-iv-calculator-cp-hp-utok/

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze