LG představilo opravdu bezdrátová sluchátka se „samočistící“ funkcí

4
LG představilo opravdu bezdrátová sluchátka se „samočistící“ funkcí
Fotografie: lgnewsroom.com
  • Výrobce slibuje špičkový zvuk i dlouhou výdrž na nabití
  • Sluchátka dorazí v červenci ve dvou barevných variantách

Nejnovější opravdu bezdrátová sluchátka od LG s označením HBS-FN6 přináší zajímavou funkci. Pomocí v pouzdru zabudovaného „UVnano“ světla dokáží zlikvidovat 99,9 % bakterií druhu E. coli a Staphylococcus aureus. Sluchátka nabídnou rovněž vylepšený design oproti první generaci opravdu bezdrátových sluchátek od LG s označením TONE+ Free.

LG HBS-FN6

O zvukovou stránku se postarala společnost Meridian Audio s více než 25letými zkušenostmi, díky čemuž má být zvuk vysoce kvalitní a posluchače kompletně pohltit. Sluchátka mají rovněž nový design silikonových nástavců, jenž má pomoci zajistit lepší utěsnění od okolních ruchů.

Dále nabídnou základní ekvalizér se čtyřmi možnosti nastavení zvukového projevu: Natural, Immersive, Bass Boost a Treble Boost. Zároveň nechybí ani ambientní režim, který částečně propouští zvuk, což se hodí například při jízdě na kole.

LG HBS-FN6 mají vydržet 6 hodin na jedno nabití a podporují rychlé nabíjení. Za pouhých pět minut tak získáte hodinu poslechu. Započítáme-li baterii v pouzdru, můžete se celkem spolehnout až na 18 hodin poslechu. Na evropský trh by měla novinka dorazit v červenci v bílé „Modern White“ a černé „Stylish Black“ v matném provedení. Více informací se můžete dozvědět na stránkách výrobce, kde byla sluchátka představena.

Diskuze ke článku
Johmy
"opravdu bezdrátová" - to je jakože váš terminus technicus, protože nestačí říct "bezdrátová"?
Michal
Zase to má ty hnusné tyčky? Zlaté Galaxy Buds... Než takovou opičárnu..
Vojta Vilímec
Vojta Vilímec
Kdyby radši udělalo LG pořádnou podporu v ČR, teď zas k červenci propouštějí desítky zaměstnanců.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze