LG Optimus 3D poráží své konkurenty v Benchmarku

4

S rychlejšími procesory a výkonějšími grafickými čipy v mobilních telefonech samozřejmě roste i jejich výkon. Velmi zajímavě vypadají výsledky benchmarku, kde je zahrnuto hned několik barcelonských novinek.

Tip: sledujte naše živé zpravodajství z MWC 2011

Již v samotném preview LG Optimus 3D jsme se zmiňovali o přítomnosti dual-core, dual-channel a dual-memory. V jednoduchosti jde o dvoukanálové paměti, které zaručují lepší vzájemnou spolupráci a tím mnohem rychlejší chod telefonu. První výsledky benchmark testů ukazují, že zřejmě nepůjde jen o marketingový tah, ale v praxi velmi dobře využitelnou výhodu. V popředí žebříčku jsou samozřejmě dvoujádrové procesory. Nicméně Optimus 3D přeci jen o několik FPS poráží například Samsung Galaxy S II či svého stájového kolegu, model Optimus 2X. Někoho by možná mohl zarazit výsledek Motoroly Atrix, která má přeci také dvoujádrový procesor. Za nižší výsledek může vyšší rozlišení displeje, než mají konkurenti na špici. Stejné odůvodnění platí pro nízký výsledek iPhonu 4, neboť i on nabízí vyšší rozlišení displeje.

benchmark 2011

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
Honzík
Konečně se LG povedl pořádný mobil . Podle mě , a myslím si i podle většiny z vás bude velmi oblíbený , tudíž velmi prodávaný . Troufám si říci , že tento mobil LG vynese z mínusových čísel jejího rozpočtu , a tak se opět vrátí mezi světovou špičku.
NeoPlex
otazka je jestli bude spolehlivy...
Honza
Většinou to byly hrozné šunty, které nebyly absolutně odladěné.
Petan
Zajímavé je, že iPhone skončil na posledním místě a přitom hry na něj jsou podle toho co jsem viděl hodně graficky kvalitní. Jsem teda zvědav jak budou vypadat podobné hry na LG, každopádně klobouk dolu

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze