LG na MWC: Optimus 3D a Optimus Pad

Příval barcelonských novinek pokračuje i dnes. Na své konferenci LG představilo očekávaný Optimus 3D a také tablet Optimus Pad. K vidění však byly i již známé modely Optimus 2X a Optimus Black.

Článek bude postupně aktualizován o další informace a fotografie.

LG Optimus 3D

Nejzajímavější letošní novinka od LG a dost možná zcela nejlákavější telefon celého veletrhu. Zvýšenou pozornost si zaslouží hned z několika důvodů. Tím prvním je přítomnost dvojjádrové procesoru nVidia Tegra 2. Hlavním tahákem je ale 4,3 palcový 3D displej. Ten je možné sledovat bez požití jakýchkoli brýlí, neboť se skládá ze dvou vrstev – každá vysílá pro jedno oko. Samozřejmě celé prostředí není vždy 3D a v třech rozměrech je vyvedeno jen několik nabídek. S displejem souvisí i možnost záznamu 3D videí, protože na zadní straně se vyskytují rovnou dvě čočky. Jako operační systém byl samozřejmě zvolen Android a to ve verzi 2.3 Gingerbread.

TIP! Přečtěte si také kompletní preview LG Optimus 3D

LG Optimus 3D na MWC v Barceloně

LG Optimus 3D - oficiální fotografie

LG Optimus Pad

Představen byl i první tablet od LG. Výrobce neponechává nic náhodě a svou novinku vybavil operačním systémem Android 3.0 Honeycomb. Tedy stejnou verzí, kterou použil u Galaxy Tabu 10.1. Procesor se parametry shoduje s modelem Optimus 3D. Displej narostl do velikosti 8,9 palců a nabídne rozlišení 1280 x 768 pixelů. Stejně jako výše zmíněný model, i tento tablet dokáže nahrávat 3D video v HD kvalitě. Pokud se spokojíte „jen“ s dvěma rozměry, lze nastavit kvalitu vyšší – tedy Full HD.

TIP! Přečtěte si také kompletní preview LG Optimus Pad

LG Optimus Pad na MWC v Barceloně

V průběhu dne můžete očekávat podrobná preview představených novinek.

Zdroje: engadget.com

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze