LG Optimus 3D konečně dostává Android 2.3 Gingerbread

28

V současnosti jedno z nejlepších zařízení výrobce LG, Optimus 3D začíná dostávat aktualizaci na vyšší verzi Androidu 2.3 Gingerbread. Mezi majoritní změny patří například znatelný nárůst výkonu, lepší pohotovostní výdrž. Zlepšená kvalita nahrávání 3D videa spolu s novým 3D editorem a další změny.

Od včerejšího dne začalo LG uvolňovat aktualizaci s kódovým označením 21A a verzí Androidu 2.3.5 pro zařízení LG Optimus 3D. Jak jsme vás informovali v dřívějším článku. Aktualizace přináší slušný ranec jak větších tak i menších změn. Mezi hlavní změny patří vyšší výkon a rychlejší reakce v celém prostředí. Zlepšená kvalita pořizovaných videí v 3D formátu. Nový 2D/3D video editor. Rovněž i galerie multimédií prošla optimalizaci, je nyní svižnější a načítání obsahu rychlejší. Potěší i nárůst rychlosti dat technologie HSPA+ až na 21 Mbps.

LG Optimus 3D - oficiální fotografie
TIP: Recenze LG Optimus 3D – řekněte WOW!

Majitelé Optimusu 3D zatím mohou aktualizaci stahovat přes oficiálního aktualizační klienta LG. Více informací naleznete zde

Aktualizovali jste již svá zařízení? Jaké jsou vaše první dojmy, postřehy. Zaznamenali jste i nějaké nedostatky či bugy? Podělte se nejenom s námi ale i s čtenáři o vaše dojmy v diskuzi pod článkem.

Zdroje: gsmarena.com, mobileburn.com

Diskuze ke článku
Trey Sand
Dovolil bych si napsat co všechno nová aktualizace přináší :
1.Vylepšení výdrže baterii (o takových 15-20 procent)
2.Zrychlení mobilu a větší vyladěnost(hlavně když instalujete nějaký aplikace na marketu tak už se to neseká na tu 1-3 sekundy)
3.Masivní zrychlení celé galerii (někdy mi přijde že je rychlejší než já)
4.Použití Blesku u 3D Fotaku,Kamery
5.V aplikaci Fotoaparatu nebo Kamery slouží 3D tlačítko jako jednoduchá spoušť
6.Zvýšení Bitrate u videii a snížení komprese u fotografii (docela patrné u obou)
7.U kamery je nyný proužek u zpouště průhledný a dává větší možnost pěkně zaměřit co právě natáčíte.
8.Vylepšený 3D Convertor kdy si před spuštěním hry mužete nastavit hloubku 3D efektu a další maličkosti
9.Přidána aplikace Střižny (Editor Videa) kde si mužete svoje videa sestříhat a přidat k nim zvukovou stupu a nějaký ten obrázek. Funguje i pro 3D videa.
10.Menší Grafická uprava ikonek GPS,Baterie a přidání modré záře při konci rolovacích seznamů jako například Kontakty,Aplikace
Trey Sand
11.Zrychlení HSPA+
12. Stabilizace Videonahrávání v 2D režimu
13. Kdykoliv kdy přehráváte hudbu či video a máte k mobilu připojený mobil naskočí možnost Dolby Mobile a výsledný zvuk musím dodat je více než dobrý. Doporučuju nějaký 3D filmy a sluchátka k tomu a už se nepodíváte jinám jak se vžijete do filmu.
14. Změna notifikačních ikonek gmailu,twitteru atd.
15. V aktuálním marketu v této verzi androidu už nedochází že když vyjedete z třeba ze 150 aplikace že by vás to vrátilo na začátek.
Trey Sand
A jediný bugy který jsem narazil je u aplikace baterii kdy nekorektně ukazuje větší množství procent než je reálné jako třeba Displej je na 140 % :-DDD a graf nahoře se často vymazává sám od sebe :-) pak to že Talk od googlu neumí videocall :) a to by bylo zatím asi všechno ... zásadní chyby to nejsou je to velmi rychlá a odladěná romka :-) jenom trošku zamrzí ,že kdyby LG vydal ten mobil s touhle romkou tak tento telefon by měl asi větší úspěch.
Trey Sand
Jinak kdo by měl zájem si třeba o tomto mobilu popovídat nebo tento mobil má tak at si mě přidá na Facebooku (j.james@centrum.cz). Můžeme si tam vyměnovat zkušenosti atd.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze