Android Gingerbread pro LG Optimus 3D: co nového přinese?

Měsíc listopad patří LG a jeho uvolňování aktualizace 2.3 Gingerbread pro svá top zařízení. Začátkem měsíce se dočkalo LG Optimus 2X. Změn a novinek nebylo mnoho. Začátkem příštího týdne se dočká Optimus 3D. Tato aktualizace již přináší mnohem více změn, které jsou i vidět.

Začátkem listopadu byla ze strany LG uvolněna aktualizace pod označením 20L pro majitele Optimusu 2X. I přes nekonečné čekání se výrobce zrovna dvakrát nepředvedl. Aktualizace nepřinesla nic nového nad rámec vlastností Androidu Gingerbread. Uživatelé reportovali vyšší výkon, lepší pohotovostní výdrž i vylepšenou fixaci satelitů GPS (pouze někteří). A tím výčet nejviditelnějších změn končí, žádné nové aplikace ani technologická vylepšení.

LG Optimus 3D - oficiální fotografie
TIP: Recenze LG Optimus 3D – řekněte WOW!

V příštím týdnu přijde na řadu Optimus 3D. S přípravou aktualizace pro toto zařízení si dal výrobce více záležet. Kromě výše uvedených změn můžeme očekávat další novinky, které potěší. Datové technologie se dočkají navýšení rychlosti, konkrétně HSPA+ nově na rychlosti 21 Mb/s. Původně bylo limitem 14 Mb/s. Rychlost HSUPA 5,76 Mb/s zůstala nepozměněna. Hlavní fotoaparát a jeho režim 2D se dočkal stabilizace, původně byla stabilizace přítomna pouze v 3D režimu. Obecně dojde také ke zlepšení nahrávání jako takového, zřejmě se zapracuje na výsledné kvalitě.

LG Optimus 3D - oficiální fotografie

Pořízená 3D videa bude možno nově následně upravit v novém 3D video editoru. Optimalizací projde galerie multimédií kde dojde ke zrychlení jejího startu. A nakonec, přehrávání audio souborů již nebude tak náročné na spotřebu baterie a Optimus 3D tak vydrží déle hrát na jedno nabití. Změn a novinek bude mnohem více, ale o ně se s vámi podělíme ihned, jakmile aktualizace bude oficiálně uvolněna.

Zdroje: unwiredview.com, koreanewswire.co

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze