Letošní chytré hodinky od Samsungu nabídnou více paměti a možná 5G

7
Letošní chytré hodinky od Samsungu nabídnou více paměti a možná 5G
  • Budoucí chytré hodinky řady Samsung Galaxy Watch by měly mít 8GB interní paměť
  • Opět se očekávají dvě různé velikosti

Segment chytrých hodinek se přes jisté obtíže postupně etabloval a několik vyvolených výrobců si rozděluje trh. Mezi ty šťastnější rozhodně patří Samsung, který hodinky začlenil do řady Galaxy. Dle sammobile.com se v letošním roce dočkáme dvou nových modelů s označeními SM-R840 / 845 a SM-R850 / 855. Zásadní novinka se má točit kolem interní paměti. Ta má být 8GB, což je dvojnásobná velikost oproti stávajícím modelům. Za nárůstem mohou stát zvyšující se nároky různých aplikací přímo v hodinkách, případně i schopnost pojmout více hudby.

Očekává se, že se dočkáme hodinek opět ve dvou velikostech. Co naopak není jisté, je konkrétní velikost. Doposud Samsung produkoval smartwatch o velikostech 40 a 44 milimetrů, avšak je možné, že by mohlo dojít k nepatrnému nárůstu. Je jisté, že Samsung kromě klasické verze představí i variantu schopnou připojit se k mobilní síti za pomoci eSIM. Automaticky se počítá s podporou LTE, ale ve hře je i možnost, že by Samsung představil vůbec první hodinky na světě s podporou 5G. Poslední známá informace se týká varianty SM-R840, která má disponovat baterií s kapacitou 330 mAh. To je mimochodem zásadně více než u Samsung Galaxy Watch Active2 s 247 mAh.

V tuto chvíli by nové hodinky měly být v rané fázi vývoje, tudíž je nasnadě, že do představení zbývá poměrně dost času. Rozhodně se jich proto nedočkáme příští týden po boku řady Galaxy S20. Mnohem pravděpodobnější je premiéra koncem léta s případnou řadou Galaxy Note20.

Diskuze ke článku
Absolut NoFak
Stejně to bude lagovat i kdyby tam bylo 20G.
Lolo
Jako může mi někdo vysvětlit k čemu by bylo na hodinkách energeticky náročné 5G? Co to je za blbost.
Jirka _S
A může zas někdo vysvětlit mně, proč se tady to 5G všude omílá jak mantra, když je jisté, že to v nejbližších letech u nás nehrozí?
Thien Long Ngo
Galaxy watch active 2 mají 2 verze, pokud to redaktor neví.. a ta větší má 340 mah

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze