Instagram vylepšil Stories, opět po vzoru Snapchatu

2
Instagram vylepšil Stories, opět po vzoru Snapchatu
  • Popularita funkce Stories v Instagramu nadále stoupá a vývojáři na to reagují
  • Nově budete moci vyhledávat také skrze polohy a hashtagy

Popularita sociálních sítí Instagram a Snapchat nadále stoupá a zejména první jmenovaná se Snapchatem často a ráda inspiruje. Nejinak je tomu i tentokrát. Instagram musí své uživatele nadále motivovat, neboť už jich má více než 700 miliónů. Novinky se týkají funkce Stories, neboť i ta se mezi uživateli těší značné oblibě. Nově budete moci vyhledávat konkrétní Stories dle polohy. Jde tedy například o město, jakékoliv místo či konkrétní firmu a následně se podívat, jaké Stories k dané poloze uživatelé sdíleli.

Instagram

Druhá novinka se dotýká hashtagů, pomocí kterých bude opět možné hledat různé příběhy. Bude tak stačit přidat jen vhodné hashtagy a opět bude váš příběh snadno dohledatelný. Toto však bude možné zakázat, aby se k vašemu příběhu nedostal někdo zcela cizí. Nové funkce se budou postupně zavádět v následujících dnech a týdnech.

Stáhnout Instagram

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroje: fonearena.com

Diskuze ke článku
Douglass
Instagram mám rád a je to s Twitterem jediná sociální síť co používám. Bohužel této funkci jsem na nějak na jméno nepřišel a nepoužívám ji. Uvítal bych a nejsem sám kdyby byla možnost tuto funkci v aplikaci vypnout aby neobtěžovala ty, kteří o ní nestojí. To by byla teprve pořádná inovace...
Lukáš
Funkci Stories používám velmi často a jsem rád že tam je a tuto inovaci určitě využiju. Instagram poslední dobou dělá dobré updaty.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze