Interakce především. Využijete další novou funkci v Instagramu?

Interakce především. Využijete další novou funkci v Instagramu?
Fotografie: Michal Pavlíček, mobilenet.cz
  • Novinka se týká velice oblíbených Stroies (Příběhů)
  • Nově k nim můžete přidávat komentáře

Aplikace Instagram již léta patří k nejpopulárnějším sociálním sítím, kde figurují nejen lidé, ale rovněž společnosti. Není divu, že se vývojáři snaží nalákat nejen nové uživatele, ale také zvýšit jejich čas, který v aplikaci tráví. Toho lze docílit novými funkcemi, které však musí splňovat jeden důležitý aspekt – být zajímavé.

Komentáře ke Stories jsou novinkou v aplikaci Instagram

Nejnovější funkce se blízce dotýká oblíbených Stories, nebo-li v češtině Příběhů. Ty využívá značná část uživatelů Instagramu a je tak nasnadě, že si funkce všimne spousta lidí. Instagram k Příběhům nově zavádí komentáře. Jakmile si přehrajete nějaký příběh, v levém spodním rohu se nenápadně zjeví možnost připojit komentář. Ten pak následně uvidí kdokoliv, kdo si daný Příběh přehraje.

S těmito informace je nasnadě, že stejně jako Příběhy, budou i komentáře pouze dočasné. Vydrží maximálně 24 hodin a zmizí společně s Příběhem. V tuto chvíli jsou nové komentáře zaváděny postupně a objevují se vcelku náhodě u uživatelských účtů. Během následujících dní by tak měly být k dispozici všem.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze