Instagram Stories používá 150 milionů uživatelů. Objeví se reklamy

2

Instagram Stories se za dobu své existence staly velmi populárními, a tak není divu, že denně sdílí své příběhy zhruba 150 milionů uživatelů. Facebook se inspiroval u Snapchatu v mnoha ohledech, nově se však ve Facebooku rozhodli pro trochu jiný směr – Instagram Stories ovládnou reklamy, které naštěstí budete moci přeskočit.

Instagram spustil Stories v srpnu loňského roku, za tu dobu se novinka stala velice populární. Ještě ke konci roku používalo Stories denně zhruba 100 milionů lidí, nyní je to cca 15krát více.

TIP: Instagram Stories táhnou, aktivně je využívá 100 miliónů uživatelů

Instagram Stories

Inovace, kterou si pro nás Instagram aktuálně připravil, bohužel potěší méně. Mezi jednotlivé příspěvky uživatelů se budou vkládat reklamy – buď 5vteřinové (fotografie), nebo 15vteřinová videa. Ty se začnou automaticky přehrávat – včetně zvuku – obě formy reklamy však bude možné manuálně přeskočit.

V první vlně se začnou zobrazovat reklamy globálních značek, jako je Asos, Netflix, Airbnb, Nike a další. Do budoucna se bude forma zobrazení reklam rozšiřovat, do reklamních bloků se budou kupříkladu umisťovat odkazy na dané produkty a služby.

Zdroje: techcrunch.com

Diskuze ke článku
Matematika
100 x 15 je 1500, nie 150 :-)
Xwert Is
Xwert Is
Ten Instagram Stories je najväčšia hlúposť akú tam mohli pridať.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze