Instagram vám začne zobrazovat příspěvky i od lidí, které nesledujete

4
Instagram vám začne zobrazovat příspěvky i od lidí, které nesledujete
  • Ve streamu příspěvků na Instagramu už nebudou jen od ty od uživatelů, které sledujete
  • Samotný Instagram vám nabídne i doporučené příspěvky

Aplikace Instagram projde v blízké době poměrně zásadní změnou. Doposud platilo, že ve streamu příspěvků vidíte pouze takové, které přidali vámi sledovaní uživatelé. Tu a tam se mezi příspěvky přimíchá reklama, ale nic navíc. Příspěvky jsou navíc řazeny chronologicky a vám tak nic neunikne. Toto pro mnohé ideální řešení však dozná citelné změny. Instagram se rozhodl zavést tzv. Doporučené příspěvky. Co to obnáší? Na základě uživatelů, které sledujete, či hashtagů vám Instagram nabídne vždy tři až pět Doporučených příspěvků od uživatelů, které nesledujete.

Instagram

Tím se samozřejmě naruší aktuální absolutní přehlednost a první uživatelé, na kterých funkci Instagram v tuto chvíli testuje, se již proti tomuto kroku bouří. Jedinou obranou totiž je Doporučený příspěvek dočasně skrýt. Funkci jako takovou uživatel deaktivovat nemůže. Po fázi testování dojde zřejmě k plošnému nasazení, které se očekává v následujících týdnech.

Stáhnout Instagram

Google Play (zdarma) App Store (zdarma) Microsoft Store (zdarma)

Zdroj: techcrunch.com

Diskuze ke článku
Newek23
O důvod proč si tyhle věci ani neinstalovat do telefonu.
Blue Sun
Blue Sun
Takže to, co dělá Facebook už roky, přijde také na Instagram. Samozřejmě "doporučované" rozumějmě "sponzorované", tedy zase o něco více nesmyslné reklamy.
pes
Kvůli tomu jsem v podstatě přestal chodit na fb a využívám jen messenger. Většina zpráv buď sponzorovaných nebo nerelevantních příspěvků, kde zajímavé příspěvky se zobrazují se zpožděním jednoho až tří dnů, mě opravdu neláká.

Vypadá to, že instagram brzy přestanu používat taktéž, jestliže se vydá stejnou cestou.
Filip
chronologicky se příspěvky rozhodně neukazujou :D

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze