HTC Vive i se Star Wars VR jsou dostupné na českém trhu

Brýle HTC Vive, často označované za nejpovedenější řešení pro virtuální realitu, jsou od dnešního dne dostupné na českém trhu. Společnost navíc nabízí všem novým majitelům i virtuální zážitek Star Wars VR „Trial on Tatooine“ zdarma ke stažení v obchodě Steam.

České fanoušky virtuální reality potěší dostupná novinka HTC Vive na našem trhu, kterou si mohou zakoupit v obchodě Alza.cz, který dostal na prodej této virtuální reality exkluzivitu. HTC ve spolupráci s Valve a firmou Lucasfilm navíc oznámilo, že od dnešního dne bude zážitek Star Wars VR „Trial on Tatooine“ pro všechny majitele HTC Vive zdarma ke stažení v obchodě Steam.

HTC Vive
Star Wars Trials on Tatooine

Virtuální realitu HTC Vive jako prototyp jsme si mohli poprvé poprvé vyzkoušet na MWC 2015, kde nás naprosto ohromila a o to více nás pak mrzelo následné zpoždění vydání. Přeci jsme se ale dočkali a v únoru tohoto roku na MWC 2016 jsme se s ní mohli vidět opět. Naposledy jsme ji měli možnost vyzkoušet letos v květnu, kdy se HTC připravovalo na brzké vydání.

HTC Vive v Praze – reportáž

HTC Vive si ve světě stále drží pozici jedné z nejlepších virtuálních realit, ale za spoustu zábavy dáte také hodně peněz. HTC Vive pořídíte momentálně za 25 999 Kč.

Zdroje: Tisková zpráva

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze