HTC dnes spouští předobjednávky VR Vive: připravte si 24 tisíc korun

8

Virtuální realita hýbe světem a patrně tomu v nejbližší době ani jinak nebude. Mezi to nejlepší v současnosti patří HTC Vive, které si již dnes budete moci předobjednat. Zanedbatelnou částku však nečekejte, v případě zájmu si připravte více než 24 tisíc korun.

HTC Vive

O brýlích HTC Vive určených pro virtuální realitu se mluví již poměrně dlouho. Aktuální fázi vývoje jsme si nedávno mohli vyzkoušet na barcelonském veletrhu MWC 2016, kde si nás jednoznačně získala. Výrobce však slibuje, že prodejní verze, která dorazí k zákazníkům, bude ještě o kousek dále, například co se kvality displeje týče. Právě ten, byť je extrémně jemný, dává jako jediný tušit, že realita kolem vás není skutečná. HTC nyní již oznámilo, že dnes od 15:00 zahájí předobjednávky prvním zákazníkům. A současně s tím jsou odhaleny také ceny.

TIP! Vyzkoušeli jsme finální virtuální realitu HTC Vive. Je nejlepší

HTC Vive

Na stránkách věnovaných právě brýlím HTC Vive se objevil seznam několika zemí, a to včetně ceny. Překvapí, že mezi velkými světovými trhy se objevuje také Česká republika, byť cena u nás je uvedena v eurech. Ta je shodná se všemi zeměmi Evropské unie, které využívají společnou evropskou měnu. HTC si za svou virtuální realitu účtuje 899 euro, což je dle aktuálního kurzu přibližně 24 400 Kč. Pokud si brýle hodláte pořídit, musíte navštívit tuto stránku, kde sice prozatím běží odpočet, ten však ve tři odpoledne skončí a bude k dispozici formulář pro objednání. První zájemci by měli HTC Vive získat 5. dubna 2016.

HTC Vive – MWC 2016

Zdroje: blog.htcvive.com

Diskuze ke článku
Tom
Zdravím, můžu mít na někoho dotaz, k čemu to vlastně je? Koupil jsem si za asi 70Kč google cardboard, podíval se na fotky a zkusil horskou dráhu, pro pobavení dobrý. Ale co je na tom tak zajímavého, že bych kvůli tomu vyndal z kapsy skoro 25.000Kč?
petr
Uz mam pripraveno
Aaa
No jelikož nemám do čeho to připojit :) :) tak si raději počkám co předvede Sony... Ale jinak moc pěkná to vecička.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze