Honor si plácl s O2. Koupíte Magic5 Pro a dostanete další telefon skoro zdarma

51
Honor si plácl s O2. Koupíte Magic5 Pro a dostanete další telefon skoro zdarma
Fotografie: Ioannis Papadopoulos, mobilenet.cz
  • K vlajkovému modelu získáte Honor 70 Lite za symbolickou 1 Kč
  • Další telefon obdržíte i k Honoru Magic5 Lite
  • Akce platí do 31. května, případně do vyprodání zásob

O2 má v poslední době zajímavé akce ve stylu 1+1. Koupíte jeden dražší telefon a druhý, zpravidla levnější, obdržíte jako dárek, případně za symbolickou 1 Kč. V květnu se do akce zapojuje také Honor. Pakliže zatoužíte po vlajkovém Magic5 Pro, vyjde vás u O2 na 29 989 Kč. Za další 1 Kč k němu však získáte ještě Honor 70 Lite, který se běžně prodává za 5 990 Kč, což je rozhodně vítaná nabídka.

Nemusíte však nutně kupovat jen ten nejdražší Honor na trhu. Obdobná akce se vztahuje i na Honor Magic5 Lite, jehož cena u O2 činí 8 989 Kč. K němu obdržíte za 1 Kč Honor X6, jehož běžná cena je 3 389 Kč.

Aby akcí nebylo málo, pokud máte jakoukoliv službu od O2, získáte slevu 500 Kč na telefon Honor 70 Lite. Slevu si vyzvednete skrze aplikaci Moje O2. Závěrem dojdeme, že veškeré akce Honoru u O2 platí do 31. května, případně do vyprodání zásob.

tisková zpráva,
Diskuze ke článku
Ben Ben
Ben Ben
Nejspíš o ten Honor není až takovej zájem. Protože MP zvedlo slevu místo dárků... toho tabletu. Už sníží rovnou cenu o 5000kč místo 3500. Což mi přijde lepší nabídka než tady od O2. Plus ještě ty 2 za výkup... pokud se to někomu vyplatí.
Pan Holub
Pan Holub
Mě by zajímalo, kolik verzí Androida Honor dostane. Jestli bude alespoň jedna

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze