HMD je nově partnerem klubu FC Barcelona. Novinku oznámilo velmi originálně

1
HMD je nově partnerem klubu FC Barcelona. Novinku oznámilo velmi originálně
Fotografie: HMD
  • Partnerství bylo oznámeno s nastupující hvězdou Lamine Yamalem
  • HMD bude propagovat své telefony na digitálních panelech

Společnost HMD Global ve své nejnovější tiskové zprávě s velkou slávou oznámila významné partnerství s předním sportovním klubem FC Barcelona. Toto partnerství zahrnuje nejen mužský a ženský fotbalový tým, ale také týmy v házené, basketbalu a hokeji na kolečkových bruslích.

HMD a FC Barcelona

Oznámení o spolupráci proběhlo za přítomnosti kadeřníka Saula Peregrina, který se stará o účes fotbalového talentu, španělského útočníka Lamine Yamala. Tento 17letý hráč nastupuje za A-tým FC Barcelona a nedávno získal se španělskou reprezentací zlatou medaili na Mistrovství Evropy. Peregrin upravil Yamalův účes tak, že na jeho zátylku vyholil logo Barcelony a také logo HMD.

V současné době se obě strany dohodly na tříletém kontraktu, během kterého bude HMD propagovat své smartphony prostřednictvím digitálních panelů na olympijském stadionu, kde FC Barcelona v současnosti hraje své domácí zápasy. Po dokončení rekonstrukce legendárního stadionu Camp Nou se reklamní poutače objeví i tam. V nadcházejících měsících se kampaň zaměří také na digitální obsah pro fanoušky, kde se spojí prestižní fotbalový klub s moderními smartphony od HMD.

HMD právě uvádí na trh zbrusu nové telefony, které zaujmou designem a zajímavou výbavou. Za zmínku stojí například model Skyline, který jako první zařízení s Androidem podporuje bezdrátové nabíjení standardu Qi2.