Google spustí herní službu Stadia 19. listopadu. V Česku si však zatím nezahrajeme

8
 Google spustí herní službu Stadia 19. listopadu. V Česku si však zatím nezahrajeme
Fotografie: Google
  • Hráči si mohou zahrát až v rozlišení 4K při 60 FPS s podporou HDR a 5.1 prostorového zvuku
  • Česká republika prozatím nefiguruje na seznamu podporovaných lokalit

Herní streamovací služba Google Stadia se dočká své oficiální premiéry již 19. listopadu. V tento den se budou moci hráči poprvé přihlásit a začít hrát své oblíbené tituly, a to bez jakéhokoliv čekání, neboť se hry nestahují do zařízení, nýbrž jsou streamovány v reálném čase.

Ti, kteří si předobjednali Founder's Edition a Premiere Edition, se mohou těšit rovněž na ovladač Stadia a Chromecast Ultra, se kterým mohou hrát klidně i na televizi v pohodlí obýváku. K dispozici bude i podpora některých typů klávesnicí a myší.

Mezi první telefony, které umožní využití Google Stadia, se zařadí Pixely třetí a čtvrté generace a vynechány nebudou ani cenově dostupnější Pixely 3a. Podporu ze začátku obdrží rovněž Pixel Slate, Acer Chromebook Tab 10 nebo HP Chromebook X2. V případě, že vlastníte více kompatibilních zařízení, můžete mezi nimi bez problémů přepínat třeba uprostřed herní seance. Google slibuje možnost hrát hry až v rozlišení 4K při 60 FPS s podporou HDR a 5.1 prostorového zvuku. Jedinou vadou na kráse je tak prozatím nedostupnost v České republice, což potvrzuje i oficiální stránka služby.

Google Stadia
Diskuze ke článku
rrr
Stejně nechápu, jak může být v první vlně, taková prdel jako je Indie, třeba oproti nám.
Joe Black
Joe Black
Ach ne, lagovat se bude zatím jen v zahraničí, škoda.
David
Google at si strci sluzby do pr.dele. stejne jako google pay na hodinkach nefunguje. Jdu k applu.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze