Google omylem ukázal novou podobu aplikace Telefon

8

Operační systém Android se velmi pravděpodobně v jedné z následujících verzí dočká změny designu. Svědčí o tom hned několik úniků. Tentokrát se dokonce oficiální cestou provalila jiná podoba aplikace Telefon.

V průběhu tohoto měsíce jsme byli svědky hned několika úniků, které signalizují, že se Google připravuje omladit svůj systém Android. Viděli jsme zřejmou podobu nového Gmailu, následně Kalendáře, dokonce také ikonek v prostředí a dnes se můžeme podívat, jak bude pravděpodobně vypadat aplikace Telefon, kde vytáčíte čísla, případně čtete detaily zmeškaných, přijatých či volaných hovorů.

Google aplikace Telefon
Google aplikace Telefon – vlevo pravděpodobná nová verze, vpravo současná podoba

Nově se změní barevný nádech. Google opustí fádní šedivou a zvolí o dost svěžejší modrou barvu, která zaujme místo na dominantním pruhu a pozadí. Mimo jiné dojde i ke změně obrázku na pozadí. Jako jediný je tento únik posvěcen Googlem, respektive za uvolněním obrázku s novou podobou aplikace Telefon stojí oficiální podpora, která reagovala na dotaz týkající se aplikace Telefon a zřejmě omylem do světa vypustila již novou podobu, která je právě testována.

Zdroje: talkandroid.com, twitter.com

Diskuze ke článku
Fry
Až tak brutálne zmeny som nečakal, normálne som omdlel... ;)
tomas
Jasné, omylom :D
Breta
Opravdu hodnotná informace. Prosím Vás Mobilenet.cz nemusíte ukazovat každou ptákovinu, jenom proto aby ste o tom ''taky'' informovali.
ZD3ND4
No ještě že mám S5 a tuto hrůzu vůbec nevidím.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze