Google odhaluje Pixely 4 a Huawei odkládá Mate X

mNews
Google odhaluje Pixely 4 a Huawei odkládá Mate X
  • Google na Twitteru odhalil skutečnou podobu chystaného Pixelu 4, na zádech bude více snímačů
  • Huawei Mate X se odkládá až na září, mobilní PUBG zase hlásí skvělé výsledky
  • mNews přináší souhrn toho nejzajímavějšího za uplynulý týden

Uplyne týden a všechno je zase jinak. Řeč bude o ohebných telefonech. Dále se podíváme na Pixely 4 nebo PUBG. Vítejte u mNews.

Google odhaluje Pixely 4 a Huawei odkládá Mate X – mNews

Google odhalil podobu chystaného Pixelu 4

Google má s úniky dat každoročně problém a podobu nových Pixelů nikdy neudržel pod pokličkou. Tentokrát s rozhodl vzít situaci do svých rukou a po prvních únicích na Twitteru odhalil oficiální render. Všimněte si jednoduchých zad se čtvercovým výstupkem pro fotoaparáty. Čtečka otisků prstů se také asi přesunula do displeje. Další úniky naznačují, že by mohl mít průstřel v displeji.

Huawei Mate X se odkládá na září

Peripetie s ohebnými telefony pokračují. Tentokrát se o odklad postaral Huawei. Začátkem roku představený Mate X se na trh dostane nejprve v září. Zda za to mohou sankce, nebo spíš technické obtíže není zatím jasné. Minulý týden jsem také mluvil o Samsungu, který ale nyní dal na vědomí, že v červnu Galaxy Fold neukáže.

PUBG hraje 50 miliónů lidí denně

Mobilní verzi PUBG se evidentně daří. Od vydání si hru stáhlo 400 miliónů lidí, ale ještě důležitější je, že se každý den najde na 50 miliónů aktivních hráčů. Nová aktualizace přináší novou mapu, ale také mód 4 proti 4.

Sledování spánku může zhoršovat jeho kvalitu

Pokud špatně spíte a jako řešení jste se rozhodli pořídit nějaký náramek nebo chytré hodinky, možná jste neudělali dobře. Nový výzkum ukazuje, že tato zařízení mohou mít opačný efekt a vaše spaní ještě zhoršit. V první řadě jejich měření zkresluje, ale hlavně může vést ke stresu ze sledování výsledků.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze