Google konečně vydal mapy 2.0, které jsou i pro iPad

5

Google Mapy dostávají aktualizaci 2.0, která hlavně přidává podporu pro iPad a iPad mini. Ostatní nové funkce, jako je Explore, doporučení restaurací podle Zagat nebo navigace uvnitř budov, si u nás bohužel moc neužijeme. Alespoň jsou ale na iPadu konečně použitelné mapy.

Uživatelé iPadu se konečně dočkali nové verze (2.0) Google Maps, která přidává podporu právě pro iPad a iPad mini. K tomu přibývají navigace v budovách, funkce Explore nebo pětihvězdičkové hodnocení míst podle Zagat. Toho si u nás moc neužijeme. Tím hlavním ale zůstává fakt, že jsou mapy na iPadu konečně použitelné. Funkce Explore nefunguje jako v zahraničí, ale samozřejmě si můžete nechat najít restaurace nebo kavárny v okolí a podobně.

S oním pětihvězdičkovým hodnocením se to má tak, že v USA vám mapy doporučí oblíbené restaurace podle služby Zagat, která sice má nějakou částečnou podporu v ČR, ale v praxi moc nefunguje a žádná pořádná hodnocení tam nenajdete. Maximálně od turistů ze zahraničí. Budete se tak muset spokojit s hodnocením dalších uživatelů, jak tomu bylo dřív. Vzhledem k tomu, že Mapy.cz na iPad nejsou a ty od Applu jsou na tom prachbídně (téměř žádné pokrytí zájmových bodů), tak Google Maps budou i tak jasnou volbou.

Stáhnout Google Mapy

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroje: phonearena.com

Diskuze ke článku
moh
Mám pocit poslední dobu, že aktualizace od Google jsou vždy k horšímu ! viz Google Play ,......
moh
Po aktualizaci zmizl Street View přímo na mapách -Nexus 7. Do Street View jen přes těžkopádný Google Earth !!
To je v p*
Morki
Na IOS facha luxusne :) je paradox ze na androidu to drhne :) mam dotaz ze se uz u navigace neda dat ze to vypadalo jako Street View a byla tam ta modra sipka kudy mate jit?

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze