Google Keep dostává tmavý režim

7
Google Keep dostává tmavý režim
  • Nový režim je nabídnut automaticky po stažení aktualizace
  • V menu nově najdete přepínač

Tmavý režim, který namísto bílé používá černou nebo šedou barvu, se nehodí jen pro OLED displeje, kde šetří energii z baterie, ale také pro všechny ostatní, kteří nechtějí příliš namáhat své oči. Proto tato funkce bude přítomná v nových operačních systémech, jako je Android Q nebo iOS 13. Do jejich příchodu se musíme spolehnout na autory samotných aplikací, že tuto funkci implementují. Naštěstí je tento trend poměrně častý.

Nyní tento seznam rozšíří i aplikace Google Keep pro vytváření a správu krátkých poznámek. Pokud vám aktualizace už dorazila, upozorní vás na přítomnost tmavého motivu už při spuštění, svou volbu pak můžete kdykoli změnit v menu nastavení.

Stáhnout Google Keep

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Diskuze ke článku
Vojta Vilímec
Vojta Vilímec
Jo, ale tmavý režim se dá zapnout jedině z nastavení aplikace. Chtělo by to nějak propojit s nadstavbami, že pokud uživatel zapne tmavý režim v celém mobilu, tak se mu přepnou i aplikace Googlu.
Farly
Ode dneška je tmavý režim i v Google kalendář
jarmila
tvl to už tu mělo být 10 let. Neskutečné
Řezňýk
Já bych řekl, že tmavý režim dostává daleko víc věcí a nejenom v PC. Ale nemůžu být konkrétnější, abych nedostal 13 let natvrdo za schvalování.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze