YouTube pro iOS dostalo tmavý režim, Android verze bude následovat

13
YouTube pro iOS dostalo tmavý režim, Android verze bude následovat
Fotografie: YouTube
  • O tmavém režimu pro YouTube aplikace se již dlouho mluví, avšak jako první jej začínají dostávat uživatelé iOS
  • Uživatelé Androidu si budou muset ještě chvíli počkat, ale dost možná přijde aktualizaci již příští středu

Již nějakou dobu kolují internetem zprávy o tmavém režimu pro YouTube aplikaci na Androidu. Webový klient už jej notnou řádku měsíců má, takže je logické, že by se dostal i do aplikace. Nicméně, jak už to u softwaru od Googlu bývá, nakonec je to iOS verze, která se nové funkce dočkala jako první. V nastavení ji ovšem najde jen pár uživatelů, kteří mají již stáhnutou aktualizaci aplikace ve verzi 13.01.4. S rozšiřující se aktualizací se ovšem samozřejmě YouTube v tmavém režimu dočká stále více uživatelů iOS. Android verze by však měla již brzy následovat, a to možná hned příští středu.

YouTube

Stáhnout YouTube

Google Play (zdarma) App Store (zdarma)

Zdroj: macrumors.com, reddit.com

Diskuze ke článku
Bery
No výborně, tak to už by mohl dostat tmavý režim ios celkově, snad se konečně rohoupají. Velice se mi líbilo u androidu a custom rom, že se nechalo takto přebarvit mnoho aplikací za pomací motivu. Potom byla černá jako podklad všude, doromady s amoledem je to ideální kombinace.
FantomasMan
FantomasMan
Kde je tá voľba ? Na IOS IP som to nenašiel.
vigorekk
On jeste nekdo pouziva na androidu oficialni verzi youtube? mam upravenou apk, ktera dark theme ma, je bez reklam a nejvetsi bonus je, ze mi prehrava video i s vyplou obrazovkou, neboli youtube red, ktere funguje pouze v USA

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze