Galaxy S21 změní design, HTC má nový telefon

mNews
Galaxy S21 změní design, HTC má nový telefon
Fotografie: Petr Vojtěch, mobilenet.cz
  • První úniky naznačují, jak bude vypadat příští vlajková loď od Samsungu
  • T-Mobilu v listopadu spustí svou 5G síť a HTC si přichystalo nový telefon ve střední třídě
  • mNews přináší výběr toho nejzajímavějšího z uplynulého týdne

Apple máme z krku a můžeme se zase těšit na jiné telefony. Třeba na řadu Galaxy S21, ke které se objevují první informace. Do budoucnosti vstupuje také T-Mobile se spuštěním 5G a vrací se nám i HTC. Vítejte u mNews.

Galaxy S21 změní design, HTC má nový telefon – mNews

Galaxy S21 s novým designem

Máte pocit, že řada Galaxy S20 tu s námi není nijak dlouho? Pak vězte, že na internet již unikají rendery a první informace o S21. V první řadě se pojďme podívat na možnou podobu telefonu. Vpředu se mnoho novinek nečeká, ale zadní strana by se mohla výrazně změnit. Zajímavostí však je, že pouze největší model s označením Ultra by se měl dočkat zahnutého displeje. Na více informací si však budeme muset ještě počkat.

T-Mobile spustí 5G již 1. listopadu

Spuštění své 5G sítě chystá také T-Mobile, konkrétně od začátku listopadu v Praze a Brně. Pokrytí plánuje do konce roku ještě rozšiřovat, jak můžete vidět na mapce. Hned od začátku bude 5G dostupné také v sedmi stanicích metra C. Stejně jako u ostatních operátorů se jedná o 5G síť fungující ve frekvencích pro LTE a skutečný rozvoj přijde teprve po aukci o nové kmitočty.

HTC Desire 20+ láká baterií a foťáky

Je to možné? HTC představuje telefon? Pokud jste stejně udiveni jako já, pak se uklidněte, vůbec není jasné, zda se HTC Desire 20 dostane i mimo Asii. Procesorem je Snapdragon 720G, nechybí 6 GB RAM a 128GB úložiště. Na zadní straně jsou 4 snímače – hlavní 48Mpx, 5Mpx ultraširokoúhlý + makro a nakonec 2Mpx pro bokeh. Určitě však potěší baterie s kapacitou 5 tisíc mAh. Telefon vypadá poměrně hezky, ale cena v přepočtu 8 tisíc korun není žádný zázrak.

Huawei představuje Mate40

Právě teď v době natáčení tohoto dílu mNews Huawei představuje nové produkty v čele s vlajkovým modelem Mate40. Z úniků víme, že nabídne nový procesor Kirin 9000, který má být ještě výkonnější než Snapdragon 865+, rychlé 65W nabíjení a kvalitní zadní fotoaparáty.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze