T-Mobile rozšiřuje bezdrátový internet na doma. Využívá síť 5G

1
T-Mobile rozšiřuje bezdrátový internet na doma. Využívá síť 5G
Fotografie: T-Mobile
  • Rychlost konektivity může dosáhnout až 250 Mb/s
  • Na jeden tarif nabízí operátor i půlroční výraznou slevu

Sítí 5G nevyužíváte pouze v mobilním telefonu, internet tudy vzduchem proudí třeba i do domácností. Nabízí jej i T-Mobile, který počínaje 2. dubnem oznámil rozšíření nabídky tarifů bezdrátového 5G internetu. Nově jsou k dispozici tři základní tarify s rychlostmi 20, 50 a 100 Mb/s za ceny 449, 549 a 649 Kč. Všechny využívají nejmodernější 5G technologii, případně v místech, kde 5G není, nastupuje do hry LTE.

Značnou výhodou bezdrátového internetu skrze 5G je jeho jednoduchá instalace. V podstatě si jen donesete domů modem od operátora, zapojíte jej do elektrické zásuvky a můžete se připojit k internetu. „Chceme našim zákazníkům nabídnout spolehlivé a stabilní připojení s rychlostmi, které potřebují jak v moderní domácnosti, tak i k práci, studiu či zábavě. Zároveň nám záleží na zjednodušení celého procesu instalace, aby byl pro zákazníky co nejpohodlnější,“ uvádí Arslan Javed, manažer segmentu rezidentních zákazníků T-Mobile.

Náročnější uživatelé mají možnost sáhnout po bezdrátovém internetu s rychlostí až 250 Mb/s za cenu 749 Kč. V tomto případě je nutná asistence technika, který pomůže s nastavením vnitřního a vnějšího zařízení. Nejvyšší tarif se v nabídce T-Mobilu objeví přibližně v polovině dubna.

Pakliže si chcete službu vyzkoušet, nabízí operátor tarif s rychlostí 50 Mb/s za zaváděcí cenu 299 Kč na prvních 6 měsíců využívání.

tisková zpráva,