Huawei představuje řadu Mate40. Sledujte tiskovku on-line

Huawei představuje řadu Mate40. Sledujte tiskovku on-line
Fotografie: handsetexpert.com
  • Novinka bude opět klást důraz na fotoaparát, hlavní snímač nabídne 50 megapixelů
  • Nový procesor Kirin 9000 údajně překoná i Snapdragon 865+
  • Dočkáme se zřejmě hned několik variant řady Mate40
  • Tisková konference začíná ve 14:00 hodin

Huawei se nachází ve velmi nelichotivé situaci, kdy všechny jeho nové telefony představené zhruba od druhé poloviny roku 2019 postrádají Google služby a Google aplikace. Zcela nefunkční je také bezkontaktní placení. I přesto se výrobce snaží udržet na předních pozicích a představovat novinky ze zavedených řad. Každý podzim přichází čas na novinky z řady Mate, nejinak tomu bude letos. Již dnes dojde k oficiálnímu představení modelů Mate40.

Nejvyšší varianta označovaná jako Mate40 Pro by měla lákat například na 6,67" OLED displej s vysokým rozlišením a 90Hz obnovovací frekvencí. Výrobce údajně nasadí také výkonný procesor Kirin 9000, který má zastínit například i Snapdragon 865+. Samozřejmostí bude 65W nabíjení, nové Bluetooth 5.2 nebo důraz na sestavu kvalitních zadních fotoaparátů. Podrobně jsme si všechny známé informace shrnuli v tomto článku. Kromě verze Pro se zřejmě dočkáme i klasické varianty Mate40, případně speciálních edic Mate40 RS či Mate40 Pro+.

Tisková konference začíná ve 14:00 hodin středoveropského letního času a sledovat ji můžete on-line. Přímý přenos najdete i v tomto článku.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze