Galaxy Note 4 s Exynosem 5433 poráží v AnTuTu i Snapdragon 805

23

Na novou generaci procesorů se těší velká spousta lidí. I když v dnešní době není už výkon procesoru tak směrodatný jako v dřívějších verzích Androidu, tak nový Galaxy Note 4 pohání osmijádrový procesor Exynos 5433 a dosahuje fantastických výsledků. V AnTuTu skóroval vysokých 40 303 bodů a dýchá na záda i Tegře K1.

Na Galaxy Note 4 od Samsungu určitě čeká velké množství uživatelů s velkými nadějemi a přejí si, aby se nový tabletofon povedl co nejlépe. Podle toho, co zatím víme, se má Note 4 objevit ve dvou verzích. Model pro USA a Asii má mít Snapdragon 805 od Qualcommu a v Evropě bychom měli dostat osmijádrový Exynos 5433. Právě druhý jmenovaný v AnTuTu benchmarku zůstal o pouhých 1 400 bodů za Tegrou K1 od Nvidie.

Výsledky z AnTuTu benchmarku

Samozřejmě výkon procesoru neurčuje to, jak bude telefon dobře optimalizovaný, nebo jestli se nedočká špatného zpracování, ale evropské uživatele tak určitě potěší, že se pro jednou dočkají výkonnější verze čipsetu. Také potěší vyšší herní výkon než u Snapdragonu 805, jelikož i v této kategorii si Note 4 s Exynosem připisuje lepší umístění než verze se Snapdragonem. Celkově Exynos 5433 získal 40 303 bodů, což ho řadí za Tegru K1 s 41 736 body a před Snapdragon 805, který získal 37 780 bodů.

Zdroje: phonearena.com, antutu.com

Diskuze ke článku
Proto7
Možno už ten touchwiz konečne nebude lagovať
Maros
To uz tu bylo mnohokrat, ze to ma Samsung na Antutu posefovany :)
Patrik Netexik Halmi
Patrik Netexik Halmi
Záleží na tom, jen si měří pindíky.
mix
Ty testy jsou uplne k nicemu. Ale paka na to slysi.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze