Dnes máte možná poslední šanci aktivovat předplatné Apple TV+ na rok zdarma

3
Dnes máte možná poslední šanci aktivovat předplatné Apple TV+ na rok zdarma
Fotografie: apple.com
  • Dneškem končí nabídka na roční předplatné Apple TV+ zdarma pro ty, kteří si zakoupili Apple zařízení mezi 10. zářím a 1. listopadem 2019
  • Právo na aktivaci Apple TV+ zdarma mají všichni majitelé nově zakoupených iPhonů i iPadů

Pokud jste si zakoupili nový iPhone, iPad, iPod Touch, Mac či Apple TV, máte také automaticky možnost si aktivovat službu Apple TV+ na rok zdarma. Pokud jste však koupili některé z výše uvedených zařízení v období mezi 10. zářím a 1. listopadem 2019, doporučujeme vám si pospíšit, neboť dneškem tato akce končí.

Služba, kterou chce Apple konkurovat streamovacím službám, jako je Netflix nebo HBO GO, vás standardně vyjde na 139 Kč měsíčně, které začne Apple strhávat ze zadané platební karty po uplynutí 7denního zkušebního období. Přestože je zatím nabídka obsahu poměrně malá (zejména ve srovnání s Netflixem), Apple slibuje knihovnu seriálů i filmů rychle rozšiřovat.

Všichni noví majitelé některých výše uvedených zařízení s logem nakousnutého jablka by tak měli akce využít a službu si na rok zdarma aktivovat. Pro aktivaci postačí (po prvotním nastavení zařízení) otevřít aplikaci Apple TV, kde se přihlásíte ke svému účtu a poté kliknete na nabídku sledovat filmy po dobu jednoho roku zdarma.

Diskuze ke článku
Jakub
Dnes tato akce končí pouze pro zákazníky, kteří si zařízení zakoupili mezi 10. 9 - 1. 11. 2019, nikoli pro všechny. 90 denní lhůta na dokončení registrace běží až od aktivace výrobků, tzn. ten, kdo si jej zakoupil nyní v lednu, tak má čas až do dubna.
Jméno
Apple TV v cz nikdo moc nechce prozatím je to fiasko.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze