Apple vybraným uživatelům zdarma prodlužuje předplatné služby Apple TV+

2
Apple vybraným uživatelům zdarma prodlužuje předplatné služby Apple TV+
Fotografie: Apple
  • Apple prodlužuje předplatné až do února 2021
  • O prodloužení bude uživatele informovat e-mailem

Pokud využíváte službu Apple TV+ a vaše jednoroční zkušební předplatné, které jste mohli získat při nákupu nového Apple zařízení, končí v období mezi 1. listopadem a 31. lednem 2021, Apple vám zdarma prodlouží předplatné až do února 2021.


Prodloužení se tedy vztahuje na uživatele, kteří si jednoroční zkušební verzi Apple TV+ aktivovali před 31. lednem 2020. Prodloužení se má navíc týkat nejen těch, kteří využili jednoročního předplatného u příležitosti zakoupení nového Apple zařízení, ale i těch, kteří si zaplatili roční předplatné (bez zakoupení nového Apple zařízení).

V případě, že jste se přihlásili k měsíčnímu předplatnému před 1. listopadem 2020, měli byste obdržet kredit v hodnotě měsíčního předplatného. Všichni uživatelé, kterých se prodloužení týká, od Applu obdrží vysvětlující e-mail, v němž se mohou dozvědět veškeré podrobnosti.

Diskuze ke článku
Janek Fanek
Janek Fanek
Přestože mi do Apple nic není a jejich zařízení nehodlám kupovat ( důvod: "výřez jako vjezd do stodoly"), souhlasím, že nejednotnost výrobců nabíječek je problém, toto gesto Apple bude jen plácnutí do vody, trend je naprosto jasný " rychlonabití " baterie, to žádná stará nabíječka nezajistí. Takže se bude kupovat a zbytečné utrácet a ekologie = 0.

Načíst všechny komentáře

Přidat názor

Nejživější diskuze