Data navíc si u O2 mohou nově dokoupit i předplacenkáři

1

Mobilní datové přenosy dnes využívá spousta zákazníků. Samozřejmě také ti, kteří se operátorovi neupsali a využívají předplacených karet. Těm nově O2 umožní dokoupit si potřebná data po vyčerpání běžného balíčku.

O2 logo

Polovina zákazníků O2 s předplacenou kartou, kteří využívají internet v mobilu, vyčerpá svůj FUP limit už v polovině zúčtovacího období. U týdenních balíčků se v průměru jedná o čtvrtý den, u měsíčních o začátek třetího týdne. O2 proto od poloviny listopadu přináší nové balíčky určené zejména těm, kteří již dosáhli na strop svého datového limitu FUP a nechtějí čekat na obnovu dat, nebo si pořizovat vyšší datový tarif nastálo. Řešení je ideální i pro ty zákazníky, kteří potřebují jednorázově stáhnout větší objem dat.

TIP! V síti O2 vládne Android se Symbianem a roste obliba internetu

Data navíc lze objednat k datovým tarifům Internet v mobilu, Mobilní internet nebo k doplňkovému balíčku FREE CZ. Zákazníci se tak snadno vyhnou zpomalení internetového připojení a zároveň mohou mít své výdaje jednoduše pod kontrolou.

O2

Balíček Data navíc 25 obsahuje 25 MB dat a zákazníka přijde na 25 Kč. Za vyšší příděl dat v podobě 500 MB zaplatíte 99 Kč. Aktuální stav vyčerpání dat si snadno zkontrolujete skrze samoobsluhu Moje O2. Na stejném místě si můžete také dokoupit další data. Alternativou je možnost navýšení dat přes SMS.

Zdroj: TZ O2