Chytré hodinky Huawei Watch GT 2 představeny ve verzi Porsche Design

Chytré hodinky Huawei Watch GT 2 představeny ve verzi Porsche Design
Fotografie: Sparrow News
  • Lákadlem speciální edice je titanové tělo nebo velmi snadno upravitelný řemínek
  • Elegantní vzhled dodává matný povrch s pískovou úpravou

Huawei dnes představil nejen špičkový Mate 40 Pro(+) či odlehčený Mate 40, ale také nové chytré hodinky Watch GT 2 v edici Porsche Design, o kterých informuje tuttotech.net. Na první pohled vás upoutá elegantní design, kterého výrobce dosáhl titanovým tělem s matně pískovou úpravou. Výsledek stojí skutečně za to a jen těžko najdete podobně vypadající hodinky.

Huawei Watch GT 2 Porsche Design

Z titanu je vyroben také nezbytný pásek, který je navíc upraven tak, že lze velmi snadno měnit jeho části, a tím i upravovat velikost pásku přesně pro vaše zápěstí. Elegantním doplňkem jsou i tlačítka na pravém boku ozvláštněná červenou linií. Kruhový AMOLED displej má dostatečně vysoké rozlišení a prostředí je graficky upraveno po vzoru Porsche Design. Velmi působivé jsou pak ciferníky pro režim displeje Always-on, které kombinují bílé a červené odstíny a vytváří minimalistický vzhled hodin.

Výbava se samozřejmě od základních Watch GT 2 příliš neliší. Spolehnout se můžete na zvýšenou odolnost, měření okysličení krve, srdeční frekvence a také možnost využít více než stovku různých sportovních aktivit.

Huawei Wtach GT 2 Porsche Design by se měly na vybraných trzích začít brzy prodávat. Prozatím nebyla ale zveřejněna jejich cena.

Diskuze ke článku
V diskuzi zatím nejsou žádné příspěvky. Přidejte svůj názor jako první.
Přidat názor

Nejživější diskuze